Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Jaký zápas uvidíte na Sportreport.cz?

Sport

  20:49
PRAHA - Po dvoutýdenní pauze mají čtenáři Sportreport.cz opět možnost vybrat si svůj on-line zápas, který následně budete moci sledovat na našich stránkách. A výběr bude velmi zajímavý. Přesvědčte se sami.

Petr Čech inkasuje jeden z gólu od fotbalistů AS Řím. foto: ČTK

Všechny čtyři vybrané duely do hlasování se uskuteční v neděli večer. Hlasovat tak můžete až do půlnoci z pátku na sobotu. A mezi kterými zápasy se tedy můžete rozhodovat?

Prvním je šlágr italské Serie A mezi AS Řím a AC Milán na vyprodaném Olympijském stadionu v Římě. Hlavní taháky - první ligový start hvězdy světového fotbalu Davida Beckhama v dresu hostí. Mezi svěřence Carla Ancelottiho navíc patří také český univerzál Marek Jankulovski.

Zápasem číslo dvě je střet dvou těžkých fotbalových vah v Premier League - Manchester United hostí Chelsea v rámci 21. kola nejlepší ligy světa. A zápas to bude skutečně žhavý. Manchester má dvě utkání k dobru, na druhou Chelsea ztrácí 4 body, vedoucí Liverpool má ještě o tři body více. Matematika je jasná - remíza nic neřeší, porážka jednoho nebo druhého rivala může vyřadit poraženého z boje o titul. V akci navíc uvidíme již tradiční minisouboj Čech vs. Ronaldo.

A do třetice fotbal. Pro fanoušky této kolektivní hry snadná hádanka - který tým hraje v současnosti nejlepší fotbal v Evropě? Ano, FC Barcelona. A právě katalánský kolos se v neděli představí na hřišti Osasuny Pamplony, v jejimž dresu se rozehrál k velkým výkonům český středopolař Jaroslav Plašil. Zastíní Messiho a spol., anebo barcelonská mašina převálcuje dalšího soupeře v cestě za titulem? Potřebujete snad ještě nějakou další pozvánku ke sledování tohoto duelu?

Poslední zápas je tentokrát z hokejových arén. Poslední mistr Slavia přijede naposledy v základní části na led Českých Budějovic, posledního vítěze dlouhodobé soutěže O2 extraligy. Letos se však Jihočeši trápí, na začátku týdne přišel o post kouč Ernest Bokroš. Přinese tato změna oživení v jejich řadách anebo zvítězí svěřenci reprezentačního kouče Vladimíra Růžičky?

Anketa

Jaký sportovní zápas chcete vidět na stránkách Sportreport.cz tento týden?

AS Řím vs. AC Milán (Serie A, neděle 11. 1. od 20.30 hodin) 28
Manchester United vs. Chelsea FC (Premier League, neděle 11. 1. od 17.00 hodin) 136
Osasuna vs. FC Barcelona (Primera Division, neděle 11. 1. od 21.00 hodin) 20
České Budějovice vs. Slavia Praha (O2 extraliga, neděle 11. 1. od 18.00 hodin) 35

Autor: