Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kapitán už v kabině nevtipkuje

Zhruba třicet novinářů v tichosti stojí v chodbě v útrobách Madison Square Garden. Každou chvíli by měli vstoupit do kabiny hokejistů New York Rangers.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

puk

29. 1. 2008 10:11
Jágr

teraz, potrebuje okolo seba zopár hráčov s kapacitou C4, a potom uvidí Kanadoamerika hokej. Ako vždy.

0 0
možnosti

andy

28. 1. 2008 23:23
mozna

je to tim, ze neni tak poctivy ve sve osobni priprave. Nevim, nikdy jsem ho samozrejme nevidel trenovat, ale cetl jsem mnoho clanku o tom, ze s jeho pritupem na osobni drinu na tom neni dobre. Podivejte se na Cheliose. Ten si uvedomuje, ze jinak nez drinou se dnes mladym nevyrovna a dre tolik, ze vlastni spoluhraci se nestaci divit. A kolik je mu? 45 nebo 46? Jagr 36 a starej!? Take mladi jsou mnohem vybruslenejsi nez starsi hraci (Jagra tezko uvidite bruslit pozadu-mozna sporadicky) a jeste jsou ochotni udelat vsechno, aby byli kompetativni. Podivejte se na jejich tela - driv se o trenovanem torsu mluvilo jako o detrimentu (coz ja jsem vzdycky povazoval za naprosty nesmysl), a tel, jako mel treba Slegr, bylo mozna spocitat na prstech jedne ruky. Dnes je skoro kazdej rampa. Telo nikdy nebude fungovat tak dobre jako kdyz je balancovano nahore i dole. Demagogove, kteri opak tvrdili jeste donedavna, jako treba i Jagruv osobni trener, dneska zerou vlastni "moudrosti". Jagr je sice vymakanej z mladi z prace na polich, ovsem to uz podle meho vycerpal. Neupiram mu snahu hrat dobre, ale zapomel nastoupit na ten rychlik s mladejma, a zustal na nastupisti. Talent samotnej roli nehraje. Kdysi mozna ve vetsi mire, jenze dneska chce tolik kluku hrat v NHL a daji tomu vsechno! Pred dvema rokama jsem prohlasil, ze Amerika s Kanadou Evrope utece do peti let (nebo tedy alespon Cesku). Podivejte se na statistiky a uz dneska je to videt. v cele sami Kan. a Amici. Nasi hluboko vzadu. Nekterym nasim hracum uz dneska zbyva jen role bitkaru. Situace se obratila. Vidim na vlastni oci, co mladi dneska dokazou v takove oblasti jako Californie. Prijedu do Cech a vidim tu samou vekovou skupinu, a jsou to vesmes primadony k zbliti! Ani nasi extraligovi hraci nejsou o nic lepsi. Par jich znam, jsou to padavky! Ted se urcite ptate, jak si tohle dovolim. Sam jsem delal vrcholovej sport; vim, co to je za drinu. Hraju a trenuju hokej, hlavne mlady....

0 0
možnosti

slon75

29. 1. 2008 1:21
Re: mozna

U Cheliose hrají určitě roli i jeho řecké geny, středomořské národy se dožívají vysokého věku a i ve středních letech jsou neuvěřitelně vitální. Jágr hraje na co má, ve 36 letech dělá málokterý útočník tolik bodů a současně hraje pro tým.

S ostatními věcmi (hlavně o mladých hráčích) souhlasím.

0 0
možnosti

Mejla

28. 1. 2008 16:08
Je to neskutečný dříč s ohromnou vůlí. Tolik let ve špičce

světového hokeje, klobouk dolů.

0 0
možnosti

J.G. Pašek

28. 1. 2008 15:46
Ukecanej primitiv Jagér . . .

NHL liga má 30 manšaftů . . . NY  19.    . . .  .Východní Konference 15 manšaftů  . . NY Rangers 9.   . . . každá divize 5 manšafů . . .  NY Rangers jsou poslední.

Předloni se JAG0r chvástal, že přinesou StanleyCup . . . . letos se Straká chvástal, že se vsadí o 100 tisíc, že letos vyhrajou StanleyCup. Napsal jsem Strakovi do Rangers, že se chci s ním vsadit . . .  neodpověděl.

0 0
možnosti

NYC

31. 1. 2008 1:34
Re: Ukecanej primitiv Jagér . . .

Nebude se vybavovat s kazdym obejdou jako je Pasik.

0 0
možnosti

humr

28. 1. 2008 11:14
horší problém než globalizace . . . . .

Když už dokonce Lynn stáhne koutky úst po položení otázky sportovci, kterýmu to zrovna nejde tak to už je opravdu ale opravdu vážná věc. Osud země je ohrožen. :-D

0 0
možnosti

slon75

28. 1. 2008 12:53
Re: horší problém než globalizace . . . . .

Jágrovi to ale poslední dobou docela jde a ten čtvrteční zápas s Atlantou Rangers vyhráli! (Byť až na nájezdy).

Předtím hráli v úterý také s Atlantou a roznesli jí 4:0 a Jágr měl 1+2. Nevím, co víc už by od 36 letého Jágra chtěli. Např. 2 roky starší Roenick je už třetí sezónu rád, když se trefí do puku...

0 0
možnosti

pepík

28. 1. 2008 10:06
nic netrvá věčně

Už je starý,opotřebovaný,namyšlený,rozmazlený maminkou,a měl by dát místo mladším ,tak jako Hašek pro sport to jsou důchodci.Jak se mu nedaří ztrácí nervy, tak at se na to vykašle ,a jde.!!!!!!!!

0 0
možnosti

doli

28. 1. 2008 9:37
jjj

zdar;-D

0 0
možnosti

jagr

28. 1. 2008 9:25
mm

zdar;-)

0 0
možnosti