Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Královskou etapu letošní Tour ovládli bratři Schleckové a Contador

VIDEO Nádhernou podívanou nachystali nejlepší vrchaři světa fanouškům cyklistiky. Na posledních dvou kopcích dnešní etapy, která čítala celkem pět tvrdých stoupáních ukázali svou sílu bratři Schleckové i lídr závodu Alberto Contador. Zbytek pelotonu v čele s Nibalim, Armstrongem či Klödenem mohlo jen z pozdálí sledovat představení nejlepšího vrchařského trojlístku současnosti. Etapu nakonec vyhrál Frank Schleck, před Contadorem a bratrem Andym.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Borat

22. 7. 2009 20:27
toho Klodena ....

se povedlo utrhnout Contadorovi - pri jedinem jeho nastupu,  asi sveho partaka nema rad. Jinak to zaa Schleckama to uvisel (klobouk dolu), skoda ze bratri v Saxo triku  moc casovku nemusi, uvidime zitra. Doufam vsak ze jak Andymu roste sebevedomi tak zitra dostane od Armstronga maximalne minutu (ovsem po dnesku mu nejake sily chybet budou) a v Parizi druhej na bedne. Jinak v pristich letech typuju ze to bude duel Alberto/Andy  - pokud nekomu neco nenajdou: spis bych si typnul na Contadora ze neco sype.

0 0
možnosti

Xman

22. 7. 2009 17:49
no nevim

Zkusil tam myslim dva trhaky a pred cilem se domluvili, ze vyhraje Frank, tak proc prase. On nemusel delat zavod, utocit, kdyz vede. Jel takticky. Tvorit museli Schleckove a ti na to dneska nemeli, ani kdyz uz to meli v zaveru na Colombier 2 na 1.

0 0
možnosti

Hala

22. 7. 2009 18:47
Re: no nevim

kavalír by se jim odvděčil za jejich práci v úniku. Právě proto, že on (Contador) bezpečně vede.

0 0
možnosti

Hala

22. 7. 2009 17:45
Contador je prase

celý únik odpracovali bratři Schleckové a on se za nimi jen vezl. V závěru etapy by gentemensky slušelo jim nechat pořadí před ním a on musel v cíli se vklínit mezi ně. Je to Španělské prase.

0 0
možnosti