Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie
130 let

Lidovky.cz

Líbání na scéně a kufry přede dveřmi

Sport

  20:00
PRAHA - Mám neodbytný pocit, že nejhorší manželství jsou ta z branže. Nemohu to nijak dokázat, jde jen o zkušenost s lidmi, které jsem potkal. Problém je třeba u sportovců, kteří většinou provozují svou kariéru svobodní.

Láska z manželů Emmonsových přímo vyzařuje. foto: ČTK

 Když ale dojde ku sňatku a potažmo k rodině s dětmi, přestanou bývalé sportovkyně uvažovat rozumně. Přestože taťka živí rodinu a ve sportu to netrvá zase tak dlouho, manželky často navrší na svého vrcholového, občas i světového manžela takovou rodinnou nálož, že mu v podstatě zničí kariéru. Přátelé prominou můj machistický pohled muže, jinak to ale neumím, nejsa ženou.

V komediantské branži to ale bývá jakási divoká promiskuita. Kdysi jeden nejmenovaný zpěvák, manžel slavné zpěvačky, odjel z hotelu vyřizovat cosi na Pragáč (Pragokoncert). Když se vrátil do bratislavského hotelu, měl kufry přede dveřmi a v pokoji s ní bydlel jiný slavný muzikant, přestože předtím bylo manželství protahováno televizí jako ideální. Takových příhod jsou téměř tuny.

Žárlivost, to je taky peklo. Zničená kariéra, protože partner nemůže vystát pohled na partnerku líbající se s jinými herci. A o lékařských manželstvích nemluvě. Tam je kamenem úrazu přehnaná péče o zdraví potomků. Hrozí totiž, že pan otec, posílen míněním své ženy, úzkostlivé matky, vyběhne a udělá mladému muži, který obvykle před domem líbá jejich úžasnou dceru, výtěr, jestli není nějakým bacilonosičem.

Co kdyby měl mononukleózu?

Richard Tesařík hudebník a herec

Autor:

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....