Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nedomyslel jsem následky, kaje se Verner po exhibici v KLDR

V minulém týdnu na sebe upozornil více než na konci ledna po svém bronzovém návratu na evropské krasobruslařské výsluní. Tomáš Verner se totiž rozhodl odjet na krasobruslařskou exhibici do KLDR, která se ale konala ve stejném čase jako oslavy sedmdesátých narozenin vůdce Kim Čong-Ila. "Mrzí mě, jak to vnímala část veřejnosti," přiznal exmistr Evropy pro své webové stránky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Charvát

1. 3. 2011 20:24
A o co jde? To vaše závist je horší!

Já Čechy nechápu. Každému je přece jasný, že tam nejel podporovat komunistický režim, ale že se chtěl zviditelnit a vydělat si.

Českou republiku bruslení vůbec nezajímá, zatímco Rusové a asiati si ho užívají a líbí se jim. Žijeme v demokracii, proč se teda vláda naváží do Vernera, že byl v KLDR? Předně vládu to zajímat nemusí vůbec a my občané můžeme mít jakýkoliv názor. Ať se vláda raději stará o to, aby nerozkradla moc peněz a my nechejme Vernera ať se medializuje a vydělává kde chce.

Osm Čechů z deseti si nechá pro korunu vrtat koleno a teď budou vyskakovat, že se nedrží morálních zásad. Zkuste se jich nejdřív držet sami. Závist a lezení do soukromí cizím také není morální.

0 0
možnosti

J. Mrázek

26. 2. 2011 7:52
"Domyslel" si ale nárůst svého konta...

A to rozhodlo ! Nedělejme si iluze o morálce mnoha lidí....

0 0
možnosti

J. Pašek

25. 2. 2011 23:13
Hmmm, blbej jak liška . .

Určitě je to pro mě velké poučení pro příště, musím více zvažovat, kde budu vystupovat  . . . 

0 0
možnosti

J. Vejsada

24. 2. 2011 17:22
nedožera

Nedomyslel jsem. To je výraz člověla s Daunovým syndromem, nebo tak dítěte do 4 let. Další sportovec, hned po naší Kátě Neumanové, kterého nemám rád. Máš napsat: Šlo mi o prachy.

0 0
možnosti

J. Stejskal

24. 2. 2011 16:31
Já si nemyslím že je magor.

Má nějaký management a ten zvážil případná rizika proti sumě peněz. A vyšlo jim to takhle. Tohle dělá celý stát. Kdy by někdo viděl do vývozu zbraní zjistil by, že kolikrát se mažou obě strany stejnýma flintičkama, od nás. Nebo zkuste ještě někdo říct něco o lidských právech v Číně. Už se obecně ujala formulka, že ta země má obrovský potenciál a specifika. Proto vozit se po klukovi který umí jenom bruslit a vydělávat si tím tak maximálně ještě deset let, pokládám za velmi pokrytecké.

0 0
možnosti

Z. Bureš

24. 2. 2011 14:45
Jestli je Verner takový Magor . . . . .

. . . . . že ani neví, co je to Sev. Korea, kdo tam vládne a komu že to vlastně dělal šaška - tak pro něho mám jediné : Sebrat občanku . . . a šupky-dupky . . . do klecového lůžka !!!

Ninak udělá doma i ve světě . . . . . z ostudy kabát !!!

0 0
možnosti

F. Mikes

24. 2. 2011 15:34
Re: Jestli je Verner takový Magor . . . . .

Vy se trochu uklidnete, za minuleho rezimu jezdili nasi sportovci s nadsenim do Moskvy oslavovat na Olypiadu naseho pritele z nejvetsich L.I.Brezneva.

0 0
možnosti

L. Papazian, Ing.

24. 2. 2011 14:43
To ho donutil Černinský palác, aby se takto veřejně kál?

Působí to dojmem, že mu soudruzi domluvili, hlavně pan Kolář a jemu blízcí, kteří velebí diktátora v Libyi, ale na Severní Koreu plyvou oheň a síru. Podle mého názoru se nic nestalo, když  Verner vystupoval v Severní Koreji, noapak.

0 0
možnosti

J. Farmačka

24. 2. 2011 14:30
Vše je otázkou výchovy doma, ve škole, v zájmové

činnosti. Sportovcům peníze nikdy nesmrděly stejně, jako našim politickým mafiánům. Kdo nastavil laťku pro mladé je jasné. Výchova slušných budoucích dospělých občanů z řad mládeže v době neskutečné anarchie je nemožná. Verner si přivydělal, ale neměl mu kdo říci, že dělá něco špatně. Teď už mu chybí jen exhibice pro Kaddáfiho. Peníze jsou opravdu mocné.

0 0
možnosti

V. Váňa

24. 2. 2011 21:29
Re: Vše je otázkou výchovy doma, ve škole, v zájmové

A co proboha udělal špatně?

0 0
možnosti

V. Váňa

24. 2. 2011 13:41
Přijde mi naprosto odporné,

že naše firmy nemají mediální problém s dost kontroverzními obchody, které uskutečňujeme, ale mladému klukovi se nestydíme vyčíst, že odjel do KLDR na exhibici.

Zažívali jsme to tu 40 let. Sportovci byli naše politická reprezentace.

A vida! Už je to tu zas, jenže v opačném gardu.

S kým nekamarádíme, tam neposíláme sportovce. Ale nevadí nám, když s tou zemí obchodujeme se zbraněmi.

Až se mi z toho udělalo nevolno.

0 0
možnosti

E. Došlík

24. 2. 2011 14:02
Re: Přijde mi naprosto odporné,

A tak vypadá naše demokracie, vždyť si může sám rozhodnout a bez nátlaku a nějakého souzení našich hlupáků vystoupit kde chce, anebo už neplatí "Nebudeme jako oni"?

0 0
možnosti

J. Orlík

24. 2. 2011 11:50
No vidíte, nakonec v tom byly prachy. Jako vždy.

To jsou ale, pane Vernere, opravdu divné názory, že se tam exhibice jezdí každý rok. No a co? Ty jsou tam jen proto, že tam jezdí nenažranci, jako jste vy, schválně píšu malé vé, jestli jste si všiml. Kdybyste za ty statisíce, co jste tam dostal, nakoupil potraviny a rozdal je mezi tamní chudáky, co nemají co do huby, tak bych vás po zádech ještě polácal. Ale to, jak to vidíte vy, je signalizace toho, že sportovci, obzvlášť vrcholoví, nemají ani páru o tom, co se ve světě děje a jde jim jen o to, aby dostali bakšíš. Jestli od šéfa hrůzovlády, je jim jedno. Měl byste se stydět. Doufám, že vás, ode dneška, začne pan Březina porážet, kdy se mu zamane. Tfuj.

0 0
možnosti