Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Neumannová dluží 100 milionů korun, vše vyřeší až právník

Činnost občanského sdružení FIS Nordic WSC 2009, které v únoru organizovalo mistrovství světa v klasickém lyžování v Liberci, postupně ukončí právník. Výkonný výbor pověřil Ivana Brambaškiho, aby tak učinil po právní i finanční stránce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ina

24. 6. 2009 20:58
to se pomstili Neumanové,měli už kšefty domluvené a ona byla

postavena do vedení. Na rozbory měla určitě kolektiv ale jak jsou v čechách podrazy je vidět ve sportu taky. Vždyt jde jenom o peníze. A do vrcholového sportu hodně. Co rozkradou bafuňáři atd.  To jsme vidívali na sjezdech ještě za totáče. Kolik je tam parazitů a nic se nezměnilo. Hlavně kde jsou hřiště tělocvičny atd pro děti ve školách. Tam by měla být povinná  cvičení. A ne nechat děti flákat a fetovat.Zkontrolujte účty, jejich věrohodnost !!!!

0 0
možnosti

MOD

17. 6. 2009 8:48
ZZZ - zlodějka ze Zadova, nic víc

a ono těch milionů bude mnohem víc, to ještě nikdo netuší....

0 0
možnosti

pražskej pepin

17. 6. 2009 7:36
soudruh

televizni svazak vichnar velmi hezki vystihl budouci situaci svým posvazacku milim jekavým komentařem  utikej kačo utikej a přepište dejiny  a kača stale utika

0 0
možnosti

doublejay

16. 6. 2009 20:14
když krást, tak ve velkém

Nechápu, jak je v naší Banana Republic of Czechland možné, aby s 2+ mld. korun mohlo disponovat jakési účelově založené občanské sdružení, banda naprostých diletantů bez nákladního ekonomického vzdělání, která nejprve vykřikuje, že stát celé "mistrovství" nebude stát nic a pak, když už je jasné, že stát do konání tohoto nesmyslu, o který nikdo, kromě organizačního výboru a finančně svázaných zločinců nestál, nasypal 2.22 mld. korun z daní poplatníků, kterým je celé mistrovství naprosto ukradené, má ještě tu drzost chodit s nataženou rukou a chtít další peníze!?!? Nejsou peníze na dostavby obchvatů, na operace nemocných dětí se musejí konat sbírky a tahle zkorumpovaná banda si zorganizuje černou díru na prachy jen proto, aby se pár idiotů mohlo sklouznout. Nejhorší je, že chybí mechanismy, které by podobnému svinstvu v budoucnu zabránily. To, že se občas najde nějaký frikulín, který si bude chtít na úkor ostatních namastit kapsu, je celkem běžná praxe. Ale má existovat někdo, kdo toho frikulína klepne přes prsty a řekne jednoznačné "ne" házení veřejných prostředků do kanálu. Kdyby se takto vyhozené peníze rozdělily mezi lidi, mohli jsme tu mít přes 2200 milionářů, mohlo stát pár set nových bytů, nakoupit lékařské přístroje, investovat do vědy či školství (na oboje se vynakládá jedna z nejnižších částí HDP v Evropě), ale to nikoho nezajímá. Předražené zakázky aby bylo na "všimné" zadavatelům, fakturované práce, které proběhly již dříve a byly zaplaceny, platby za práce, které nikdy neproběhly, tak se vydělávají prachy... Nulová odpovědnost za průšvih a hlavně - vždy si přijít na svoje, o to přece jde. Zkonfiskovat majetek tzv. "organizačnímu výboru", celou tu bandu učinit odpovědnou za tento finanční megatunel a zavřít je i s těmi, kdo schválili, že se na této prasárně budeme nedobrovolně podílet my všichni. Ale obávám se, že právě na tohle tady nebyla, není a nebude vůle, protože ti odpovědní mají máslo na hlavě a my jim to pod tíhou vlastních problémů tolerujeme...

0 0
možnosti

čert

16. 6. 2009 19:33
Neumanová nic

Neumanová stejně nic platit nebude, zacálují to zase daňoví poplatníci které nějaké lyžování vůbec nezajímá. Chechtají se  Liberečtí zlodějové a jejich kámošové fandící ODS. Ještě že nedopadne v Praze olympiáda to by senapakovali místní mafianí také fandící zlodějské ODS. Ostatní část republiky kde nejsou prachy na nic by to zaplatila.

0 0
možnosti

mmf

16. 6. 2009 18:50
Nojmanovášťávová

má sekeru pěkně hluboko zaseknutou . Skutečný dluh bude minimilně 3 x vyšší , pro forma se muselo něco přiznat ,aby to nevypadalo tak hloupě.Vše jako obvykle zaplatí každý z nás na zvýŠeném státním dluhu a Nojmanová už jistě jedná o další Lyžařské stopě v Praze , tentokrát bude otočka běžců v sakristii katedrály sv. Víta , když patří soudruhu prezidentovi kLAUSOVI A NE VLKOVI . .

Jediná malá chybička se stala , ŽE BYLA ODPÍSKÁNA oLYMPIÁDA V PRAZE , TAM BY JIFTĚ SOUDRŽKA NOJMANOVÁ BYLA OPĚT PRASIDENTKOU A KONEČNÁ SEKERA BY BYLA TAK 100 MILIARD . NEJSME PŘECE ŽÁDNÍ TROŠKAŘI. ŽEEEE.

0 0
možnosti

Vojta

16. 6. 2009 18:32
Schopnost ručit za závazky

Právník nic nevyřeší. Kdo zaplatí zbylý dluh? Nechápu, jak mohl stát, tedy ministerstvo školství  sponzorovat stovkami milionů akci, organizovanou nějakým občanským sdružením. V normálním hospodářském styku vždy záleží na schopnosti ručit za smluvní závazky. Není přece možné uzavřít smlouvu na dodávku za 100 milionů s nějakým s.r.o. se jměním 200 tis.Kč. Mám obavy, že přesně k tomu došlo. Hmotná odpovědnost je nejasná, nakonec dluhy zaplatí daňoví poplatníci, jen pan Jindra a spol. se budou smát.  

0 0
možnosti

huhu

16. 6. 2009 18:07
hodně nefér titulek

Neumannová nedluží nic, titulek toho článku psal nějaký novinář z těch ze žumpy,,,,

0 0
možnosti

infe

16. 6. 2009 17:05
čssd vždycky něco rozdělá

a pak to hodí na ODS,viz.radar,tenhle šampionát a mraky dalších volovin.

0 0
možnosti

franta

16. 6. 2009 17:51
Re: čssd vždycky něco rozdělá

Rozdela,rozdela ale podstatny je ze hejtman Skokan(ODS) a starosta Kittner (ODS)ji helfli. Opet modrej tunel,nedej pan Buh a Bem(ODS) by delal olimpiadu tak je po CR pac ODS bez corek nemuze existovat,tato partaj je udelana ciste na tuneling!!!

0 0
možnosti

agent

16. 6. 2009 16:51
Předpokládám, že

o  předmětnou záležitost již projevila  zájem "elitní složka PČR", známá jako "protikorupční!"  Nejedná se o žádné "drobty ze stolu," ale o pěkný balík, tak-že policie by měla konat a ne si nechat  utíkat nebo manipulovat s důkazy!  A pak  se uvidí..., třeba bude vše odloženo, třeba se nic nestalo, jen ty milióny budou chybět, ale  na "mocné"  není zvykem sahat... alespoň ne v ČR.

0 0
možnosti