Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
130 let

Lidovky.cz

Obránce Chelsea na letišti oživovali fanoušci

Sport

  14:32
LISABON - Neobvyklý zážitek mají za sebou fanoušci fotbalového klubu Glasgow Rangers, kteří cestovali do Portugalska na dnešní zápas čtvrtfinále Poháru UEFA se Sportingem Lisabon.

Paulo Ferreira doplatil na divoký večírek. foto: ČTK


Na letišti v Lisabonu se ve středu potkali s obráncem Chelsea Paulem Ferreirou, a když se s ním fotili, portugalský bek z ničeho nic omdlel. Příznivci skotského klubu byli natolik duchapřítomní, že Ferreirovi poskytli první pomoc a přivedli ho k vědomí.
   

"Alespoň jsem využil první pomoc, kterou jsem se naučil před třiceti lety ve skautu," řekl fanoušek listu Daily Record. "Fotil jsem s ním kamarády, a když jsem mu pak chtěl poděkovat, omdlel a upadl přes židli. Okamžitě jsem ho položil do stabilizované polohy a zkontroloval, jestli nemá zapadlý jazyk. Kamarád pak doběhl pro lékaře" uvedl fanoušek. "Když se probral, říkal, že celý den nic nejedl a v letadle se mu udělalo špatně," dodal.

 
Podle listu však mohlo jít i o následky úterních oslav postupu do semifinále Ligy mistrů. Devětadvacetiletý Portugalec, který proti Fenerbahce Istanbul nehrál, slavil se spoluhráči až do středečních ranních hodin.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!