Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
130 let

Lidovky.cz

01:30
Snowboarding
Začíná kvalifikace Big Airu mužů, v ní se představí Petr Horák.
1:08
Zajímavost
Sympatickou zprávu sdílela tenistka Dominika Cibulková. Ta podpořila Paulinu Fialkovou, které se nevydařil dnešní závod smíšených štafet v biatlonu a na sociálních sítích je kritizována.
01:05
Curling
Začalo 11.kolo soutěže curlingu žen. V něm se představí Korea - Tým OAR, Švédsko - Čína, Švýcarsko - Dánsko a Kanada - Velká Británie
0:50
Lední hokej

A ještě jednou Pavel Francouz. Nejen zásluhou jeho výkonů na tomto turnaju je o něj zájem v NHL. Více si přečtěte

00:37
Lední hokej
Pavel Francouz burcuje české fanoušky, aby nezaspali!
00:02
Češi v akci

Vítáme Vás u dnešní online reportáže, největším vrcholem dnešního dne budou jednoznačně čeští hokejisté, kteří budou hrát čtvrtfinále olympijského turnaje v Pchjongčchangu ve středu ve 4:10 SEČ se Spojenými státy americkými. Vítěze čeká v pátek duel s lepším ze zápasu mezi týmem olympijských sportovců z Ruska a Norskem, který začíná v hale v Kangnungu o čtyři a půl hodiny později. Od 3:00 budou v královské disciplíně - sjezdu - bojovat o medaile sjezdařky. V nich bude ČR zastupovat Kateřina Pauláthová. V 1:30 začíná kvalifikace akrobatických skoků v čele s Petrem Horákem. V 9:00 a 9:45 začínají týmové sprinty v běhu na lyžích. Do nich za ženy zasáhnou Kateřina Beroušková a Petra Nováková, za muže nastoupí duo Martin Jakš a Michal Novák.

20:06
Úterní dění z olympijských her si přečtěte v naší včerejšího on-line reportáži ZDE

Nepřehlédněte