Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie
130 let

Lidovky.cz

Papadopulos: Gól bych si zasloužil

Sport

  15:53
MLADÁ BOLESLAV - Kdyby tak měl útočník Mladé Boleslavi Michal Papadopulos (23) proti Slavii stejně přesnou mušku jako v Teplicích... Zatímco v minulém kole se trefil dvakrát, v šlágru fotbalové ligy do sítě vedoucího týmu žádný zásah nepřidal. Proti byl hlavně brankář Slavie Martin Vaniak.

Michal Papadopulos. foto: ČTK

Zlobíte se na sebe za promarněné šance?

- Mohl jsem dát rozhodující gól utkání, takže mě to hodně štve. Ztratili jsme kvůli tomu dva body. Zápas byl otevřený, šance se vyskytly na obou stranách. Remíza je asi spravedlivá, i když s ní nakonec není spokojen ani jeden tým. Oba celky hrály až do konce o výhru.

Nenahlodaly zahozené příležitosti vaše sebevědomí?

- Tak to neberu. Gól jsem nedal, ale budou další příležitosti. Je to trochu škoda. Dost jsem si teď věřil. Odehráli jsme dobrý zápas a myslím, že jsem si gól zasloužil.

V první půli jste soupeře nejvíc vyděsil hlavičkou. Proč po ní neskončil míč v síti?

- Byl to krásný centr. Zdá se mi, že tam chyběly pouze centimetry. Prostě jsem to chtěl dát na zadní tyč, a nepovedlo se. Daleko větší šanci jsem však promarnil ve druhé půli. To jsem šel sám na branku.

To vás zase vychytal Martin Vaniak...

- Přesně tak. Soustředil jsem se, abych balon směřoval po zemi, ale nějak jsem střelu zvedl a trefil jsem brankáře přímo do kolene. To mě mrzí.

Berete remízu na domácím hřišti jako ztrátu?

- S nejlepším týmem v Česku to ztráta není. Nehráli jsme špatný fotbal, stejně jako Slavia. Byl jsem trošku zklamaný, ale později snad člověk i ten bod ocení.

Myslíte, že vám forma vydrží i nadále?

- Máme za sebou teprve jedenácté kolo. Do konce podzimu zbývá ještě pět utkání. Uvidíme, jak to zvládneme a na jaké příčce přezimujeme.

Autoři:

Allgemein öffentliches Krankenhaus Spittal/Drau
Ärztin/Arzt für Innere Medizin

Allgemein öffentliches Krankenhaus Spittal/Drau

nabízený plat: 172 000 - 273 000 Kč