Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Petr Čech: Zápas s United jsme zvládli

Sport

  15:48
LONDÝN - Brankářská jednička fotbalové Chelsea a české reprezentace má za sebou nedělní ostrovní šlágr Premier league proti Manchesteru United. Zápas dvou gigantů skončil nakonec remízou 1:1. Dnes se díky telemostu z Londýna podělil o své pocity nejen ze zápasu s českými novináři.

Petr Čech si diriguje obranu. foto: ČTK

Některá česká média dnes spekulovala na účasti brankářského fantoma na prvním gólu United v jeho síti, který po dorážce Berbatovovi střely vsítil Korejec Park. Podle Čecha to byl důsledek drtivého nástupu hostů do zápasu. "Úvod nám nevyšel podle představ, ta branka toho byla důsledkem. Poté měli ještě několik málo protiútoků, ale ty se jim již příliš nedařili a ve druhém poločase jsme byli již lepší a moc se toho přede mnou již nedělo."

"Blues" sice měli většinu zápasu ve své režii, přesto jsou v Londýně s remízou spokojeni. "Začátek sezóny nám vcelku vyšel. Remíza s Manchesterem United, i když je na domácí půdě, má svou cenu. I s ohledem na to, že jsme téměř do konce zápasu prohrávali. Ztrátou byla spíše domácí remíza s Fulhamem, který jsme měli porazit." zhodnotil po utkání vstup do letošního ročníku Premier league hvězdný gólman.

Více si nejen k zápasu můžete poslechnout ze záznamu tiskové konference zde: Petr Čech se rozpovídal jak o nedělním šlágru s Manchesterem United, tak také o reprezentaci.

Autoři:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!