Středa 1. května 2024, Svátek práce
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Phelps se za kouření marihuany omluvil

Mezinárodnímu olympijskému výboru stačí omluva, s níž přišel slavný americký plavec Michael Phelps poté, co byl vyfotografován při kouření marihuany. Čtrnáctinásobný olympijský vítěz užíval drogu na listopadovém studentském večírku na Univerzitě Jižní Karolíny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ALOIS.AMERICAN

2. 2. 2009 22:16
Phelps

Je to cely vul,sponsers asi zacnou vypadavat,a nebude mit ani na vodu >-

0 0
možnosti

Cizinec Nenasinec

2. 2. 2009 19:45
Dalsi srab

Proc nikdo nema koule vzkazat panum funkcionarum ze na ne sere s vysoka, a ze bude soukrome uzivat jakekoliv drogy ktere ho napadnou, a muzou mu polibit prdel dokud to nedela behem zavodu. Urcite by na tom i vydelal, protoze by penize ktere by ztratil na konzervativnich sponzorech, jiste vratil na narustu popularity ktery by mu takove  odvazne gesto prineslo. Marihuana mela byt davno legalizovana v civilizovanych statech, protoze neni nic horsa pro zdravi nez alkohol, a je trikrat lepsi nez cigarety. A nejen marihuana, vsechny drogy, az na par nejhorsich vyjimek, typa heroinu,  by meli byt legalne dostupny dospelym obcanum (s tim ze by se lide meli obcas testovat na pritomnost tech latek, a pokud se jim prokazu platit vyssi zdravotni pojisteni).

0 0
možnosti

cizina

2. 2. 2009 23:50
Re: Dalsi srab

s tim ze by se lide meli obcas testovat na pritomnost tech latek...dobrovolne? a kdo by za to platil? a jak by to vypadalo ve skutecnosti - miliony lidi bych se povinne hlasili k lekarum na rozbory, abstinenti by dokazovali ze nejsou velbloudi, a fetaci by si kupovali tu spravni analyzu?

0 0
možnosti

Robert

2. 2. 2009 17:30
jen tak

To nejsou ty keci jak od Billa Clintona: I didnt inhale .....;-)

0 0
možnosti

roman

2. 2. 2009 17:09
i ty majkle?

haha

0 0
možnosti