Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Předseda ČSTV Srb: Prodejte O2 Arénu a budou peníze na sport

Prodejem pražské O2 Areny by chtěl předseda Českého svazu tělesné výchovy Vladimír Srb pomoci financování českého sportu. V rozhovoru pro Radiožurnál dnes zároveň prohlásil, že však zatím nevidí případného zájemce o zadluženou halu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

S. Krejcar

4. 3. 2010 10:21
kupec není tak daleko od Prahy!!!!!!!

Pane Srbe pokud si pospíšíte a oslovíte Zastupitelstvo Velkého Oseka,tak Ti uvažují o podobném stánku pro Martinku Sáblíkovou.NEVÁHEJTE A KUJTE ŽELEZO DOKUD JE  Martinka v kursu.

0 0
možnosti
TH

T. Houška

4. 3. 2010 9:49
Co ministerstvo pěstitelství a kutilství?

Francouzi mají i ministerstvo pro mládež a ministerstvo školství jako dvě instituce. Ještě bych přidal ministerstvo národní osvěty a ideologické práce, ministerstvo námořnictví, ministerstvo rekreace a ministerstvo pro styk s mimozemskými civilizacemi. Co myslíte, nevynechali jsme nic důležitého a potřebného?

0 0
možnosti
JS

J. Stejskal

4. 3. 2010 3:56
Vždycky jsem to věděl!

Je to myslitel! Tu halu totiž nikdo nechce už od začátku. Hušák už by ji bouchnul dávno. Když ji stavěli, odborníci mu říkali, že hala může být soběstačná, jen když tam bude 100 eventů za rok. Kromě Slavie, která se nepočítá, je jich tam tak 25. A to možná přeháním. A navíc ten sekáč s úroky. Jenže Hušák chtěl pomník.

Také ministerstvo sportu je dobrá věc. Pan Srb asi myslí na trafiku. Jsou jako malé děti. Tady se to za chvíli bude všechno opírat hlady o zeď a oni chtějí ministerstvo a větší podporu. Za deset let si každý koupí hadrák za své a začneme od začátku.

Ještě jsem dnes nic nečetl o té hale na rychlobruslení, kam bude celá Praha jezdit na kolečkových bruslích. A o tom tajném investorovi. Rychlobruslení má slovy čtyři kluby z nichž dva mají slovy jednoho (!) člena. Vítejte v Kocourkově!

0 0
možnosti