Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Při rallyesprintu chtěli bavit, místo toho zabíjeli

Na Pražském rallyesprintu dnes po nehodě polsko-britské posádky Leszek Kuzaj, Craig Parry na Řeporyjském náměstí zemřel asi třicetiletý muž, údajně z Polska. Mluvčí záchranné služby řekla, že další čtyři diváci jsou zranění, mezi nimi i asi desetiletá dívka. Jak uvedl ředitel závodu Lubomír Minařík, soutěž byla po havárii zrušena.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fiala

8. 12. 2008 10:55
Divné loučení

Vylétnout z trati,rozbít auto a zabít diváky,to při rallye, která se jede jako šou,nikoliv tedy o body,to může jedině.........!Při Barum rally bych se tam  nepostavil,při loučení se sezonou asi jo.

0 0
možnosti

PR8

6. 12. 2008 16:18
Nic zvláštního

Není se čemu divit,s tím musejí diváci počítat.I když je pilot profesionál,stačí při jízdě na hranici malá chybička nebo nějáká nečekaná záludnost na trati a je zavařeno na havárii,zvláště za mokra.A diváci by s tím měli na závody jít a především uvažovat.Nikdo jim nezaručí že se tam vůz nedostane.

To je prostě riziko závodů a pokud to diváci nerespektují a lezou do bezprostřední blízkosti trati,je to jen jejich blbost a za následky si můžou sami.Holt u všeho se musí přemýšlet a některým to opravdu chybí,pak se není čemu divit,že se stanou takovéto věci.

Za blbost se platí a někdy i životem!

0 0
možnosti

Bidlo

6. 12. 2008 12:05
Pobavení se podařilo! Diváci mají rádi krev!

PS ........ ať žije lidová zábava!!Rv;-D

0 0
možnosti