Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Primátor Liberce: Dluhy za MS nejsou jen Neumannové, ale i naše

Pokud by únorové mistrovství světa v klasickém lyžování skončilo ztrátou a zůstaly po něm dluhy, město Liberec by se k nim mělo přihlásit a podílet se na jejich zaplacení. Řekl to dnes liberecký primátor Jiří Kittner.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MOD

17. 6. 2009 21:25
ubohý Kíťa alias Kittner

On a zastupitelstvo prý rozhodou, zda zaplatí dluhy !!!!! Od toho zde máme přece policii, soudy a prokurátory a ne názory nějakých modrých slouhů firmy Syner na liberecké radnici. Liberecký magistrát a jejich zpřízněné firmy to především rozkradly pod křídly kdysi lalvné a dnes zcela zprofanované sportovkyně ze Zadova.

0 0
možnosti

Jindra

24. 6. 2009 22:06
Re: ubohý Kíťa alias Kittner

piš dycynky sssspřízněné, ano ? Závidíš mu, že je to hezký chlap, viz foto.

0 0
možnosti

čert

17. 6. 2009 18:00
Z cizího prostě krev neteče

Z cizího krev neteče to se to Neumanové a Libereckymi Odssákům hrabalo a prošustrovávalo státní, tady i naše peníze.Bylo jim jasné že vše docálují obyčejní

daňoví poplatníci kterým bylo nějaké MS fuk a proto se té tragedie nijak neučastnili.Taky mě napadá zda by v případě zisku něco káplo do státní pokladny. Káplo ale velké h....

0 0
možnosti

Rintintin

17. 6. 2009 17:44
Na Liberec a Neumanovou poslat

exekutora jako na každého dlužníka.To se to utrácí z veřejných peněz ! Ještě nevíme proč odvolali Kumpošta,aby jim Neumanová pomohla k penězům?Zloději z ODS!!!

0 0
možnosti

STi

17. 6. 2009 17:49
Re: Na Liberec a Neumanovou poslat

ona je ale za Zelené ... tos netrefil

0 0
možnosti

o

17. 6. 2009 17:26
Kdo chtěl aby MS bylo neuspěšné?

Kdo chtěl aby MS bylo neúspěšné? Někdo ano! A má i velký vliv v médiích, protože se o Neumanové neustále psalo.

0 0
možnosti

STi

17. 6. 2009 17:34
Re: Kdo chtěl aby MS bylo neuspěšné?

souhlas, lobby proti MS je silná, prostor v médiích je drahý, velice drahý, a redaktoři píší z 98% na zakázku - témata dostávají od šéfredaktorů, a ti od majitelů novin-resp. portálů

0 0
možnosti

Charlie

17. 6. 2009 17:25
Věděli

Celý ten-dá se říci zlodějský -spolek kolem Neumanové a organizátora zlodějin Jindry předem věděl,že se tady dobře bude sypat do soukromých rukou a že to potom stát zaplatí...Proto utráceli bez rozmyslu ,bez výběrů nejlepších firem,spousta záležitostí byly zbytečná.Monstrózní zahájení bez úspěchu ale za drahé peníze.Na druhou stranu nedokázali pro dobrovolníky zajistit odpovídající jednotné zimní vybavení.Ať dluhy zaplatí ti,kteří tuhle bandu nominovali-Kuchtová,Topolánek s celou ODS vládou.Každý by měl nést svůj díl zodpovědnosti za rozhodnutí - i ta špatná - .

0 0
možnosti

STi

17. 6. 2009 17:52
Re: Věděli

Souhlasím s většinou příspěvků,které jsou rády za filmy pana Trošky-ať už jsou to pohádky nebo t.zv.ze života.Vždyť plní hlavní účel filmu:pobavit,potěšit,nechat zapomenout alespoň na chvíli na starosti všedních dnů.Kdo si osobuje právo rozhodovat za nás,jestli je film kvalitní nebo ne?Profesionální recenzenti,kteří si o sobě myslí až příliš,ale na jejich mínění nezáleží.Důkazem obliby Troškových filmů je jejich opakované nasazování na televizní obrazovky,jsou totiž zárukou vysoké sledovanosti,či u nových filmů jejich návštěvnost v kinech.Ale tady diváky někdy odrazuje vysoké vstupné-ale za to pan Troška nemůže. Pane Troška,nevšímejte si hodnotících recenzí od zapšklých a zatrpklých profesionálních chudáčků,kteří nikdy nedokázali nic jiného,než plivat jedovatými slinami na úspěchy jiných a oblíbených tvůrců.

0 0
možnosti

Pawel

17. 6. 2009 17:17
Pokud máte dluhy

Pokud máte dluhy ,tak je zaplaťe,třeba ze svého je to čisté a spravedlivé.Každý podnikatel s ODS Vám to potvrdí ,dělá to také tak!

0 0
možnosti

keceves

17. 6. 2009 17:07
názor

Naumnnová jako věrná členka ODS,ať si svoje dluhy zaplatí jak chce.´Jsem si vědom,že co zde píši,je jeno ,můj "výkřik do tmy".Dluh se samozřejmně uhradí v plné výši, a to na úkor daňových poplatníků.Nepovedené MS splnilo svůj účel"zvýšení popularity ODS" a ti modří ptáci dobře ví,že z jejich kapes to nepůjde

0 0
možnosti

dupro

17. 6. 2009 17:23
Re: názor

a jak konkrétně to zvýšilo popularitu ODS, když uspořádání MS v Liberci podporovaly společně a nerozlučně tři strany? SOS + ODS + ČSSD, a za krajský úřad náměstek hejtmana, který je členem ČSSD?

0 0
možnosti

Flamengo

17. 6. 2009 16:54
A co osobní zodpovědnost?

Škoda, že se k těm dluhům nehlásí ti, kteří je způsobili, osobně. Tohle je moc dojemné gesto, ale nakonec to stejně zaplatí občané. Rozdíl je jen v tom, jestli to půjde celé ze státního, nebo i trochu z libereckého rozpočtu.

0 0
možnosti

socánek

17. 6. 2009 17:01
Re: A co osobní zodpovědnost?

vy byste toho po Kittnerovi chtěl příliš. Ten je slizký jako jistý již nežijící politik.

0 0
možnosti

Betty

17. 6. 2009 16:52
Kdo udela dluh, at si ho zaplati

Jo? Tak si je taky zaplatte a nechtejte, aby to platil danovy poplatnik. Je doba krize a vy snad nejste soudni, aby se nekde neco platilo za SPORT. Kolik lidi ani sport nepotrebuje a taky ziji. Jen si prectete diskutuji co na to rikaji. A hned budete mit jasno.

0 0
možnosti