Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Procházka přišel o únorový zápas v UFC, Reyes se zranil. Souboj se odloží o pár týdnů

Sport

  14:19
Praha - Zápas elitního českého bojovníka MMA Jiřího Procházky proti Dominicku Reyesovi v elitní organizaci UFC se na konci února neuskuteční. Jednatřicetiletý Američan je zraněný a duel, který měl být vrcholem akce UFC Fight Night 186, byl odložen.

Jiří Procházka slaví vítězství v UFC. foto: Instagram Jiřího Procházky

„Reyes je zraněný. Zápas však bude. Odkládá se zhruba o šest týdnů. Datum a místo aktuálně komunikujeme a čekáme na potvrzení,“ uvedl Procházkův trenér a manažer Martin Karaivanov pro web MMA Shorties, který o změně informoval.

Jiří Procházka knockoutuje Volkana Oezdemira.
Jiří Procházka trefuje Volkana Oezdemira.

Osmadvacetiletý Procházka se zatím v UFC představil jen jednou, loni v červenci porazil v Abú Zabí mírně favorizovaného Švýcara Volkana Oezdemira, kterého knokautoval po 49 sekundách druhého kola. Šampion japonské organizace Rizin si připsal jedenáctou výhru v řadě.

Reyes působí v UFC od roku 2017. Po šesti výhrách se loni představil ve dvou titulových bitvách, s Jonem Jonesem i Janem Blachowiczem ale prohrál. Aktuálně je trojkou žebříčku své váhové kategorie organizace, Procházka je pátý.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...