Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Připadala jsem si jako v akčním filmu, líčí tenistka Voráčová. Podstoupila eskortu i výslech

Vlna, kterou u protinožců vyvolala monstrózní aféra Novaka Djokoviče, smetla také Češku Renatu Voráčovou. Osmatřicetiletá deblistka přiletěla na australskou šňůru na zdravotní výjimku pro neočkované, kterou jí udělili pořadatelé a stát Victoria. Po přistání v Melbourne prošla kontrolami a poté nastoupila do přípravného turnaje WTA. Ve čtvrtek ji však zadrželi, vyslýchali a odvezli do karantény, poněvadž prý nesplnila podmínky nezbytné pro pobyt v zemi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J20a72n 65R86o49h83a31n

8. 1. 2022 9:34

Znalce Machalku: Dzokovic ma 20 titulu, kdo se mu je kdy snazil znemoznit? Myslite treba Nadal velmi dobrou hrou? On nekdy nekam nesmel? Tady jde o to, ze neni ockovany. A odmita uradum sdelit informace o svem zdravotnim stavu. A ze jeho realizacni tym pozadal o spatny typ viza - za to nemuze zadny organ, ikdyz je mozne, ze Tenni Australia se unahlil, nebot chtel za kazdou cenu dostat do zeme svetovou jednicku.

0 0
možnosti
PM

Jde jenom o Novaka, Voráčová je jenom vedlejší figurka. Chtějí znemožnit Novakovi , srbskému vlastenci odmítajícímu americké "humanitární bombardování", aby získal další Grand Slamy. On se obrátil na soud, uvědomili si, že by mohl argumentovat, že jiní se stejnou kauzou /Voráčová/ klidně hrají, tak je honem vyhledali a sebrali. Trapní darebáci.Rv

1 1
možnosti
OK

Proč do toho pletete zase politiku? Jste normální?

1 0
možnosti