Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Rozhodčí Paták nebude pískat tři utkání

Sport

  21:41
Brno - Rozhodčí Michal Paták nebude pískat ve třech nejbližších kolech první a druhé fotbalové ligy. Činnost mu dnes pozastavila svazová komise rozhodčích a delegátů za chyby, kterých se dopustil v nedělním utkání Brna se Slavií.
Rozhodčí - ilustrační foto.

Rozhodčí foto: Lidové noviny

Tou zřejmě nejzávažnější bylo, že Paták v Brně vyloučil hostujícího obránce Suchého po Wagnerově nafilmovaném pádu. Delegát zápasu Zdeněk Papřok udělil sudímu známku pět, nejnižší ze všech osmi zápasů 4. kola. Komise ve shodě s delegátem brněnského zápasu konstatovala, že považuje červenou kartu pro Suchého za neoprávněnou. Naopak Wagnerovým chováním se bude zřejmě zabývat disciplinární komise.

Vedle Patáka dnes pozastavila komise rozhodčích činnost i chybujícím asistentům Patriku Filípkovi (na dvě utkání), Petru Mlsnovi a Luďku Lhotákovi (oba na jeden zápas). Kladenskému protestu proti výkonu sudího Jiřího Moláčka v utkání se Zlínem vyhověla komise jen částečně. Středočeši si stěžovali, že Moláček nenařídil v 61. minutě penaltu po zákroku na útočníka Kaciáně, ale v tomto bodě se komise za rozhodčího postavila.
Autoři: ,
Témata: Brno, Zlín

Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby
Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby

Přebalit, vykoupat, umýt hlavu, pořádně promazat celé tělíčko... Skvělým parťákem pro takový večerní rituál je sebamed Baby. Sháníte-li jednoho...