Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Samková skončila na MS až dvanáctá. Dvakrát totiž vyjela mimo trať

Olympijská vítězka Eva Samková ani při čtvrté účasti na mistrovství světa medaili nezískala, ve španělské Sierra Nevadě skončila až dvanáctá. V semifinále totiž nezvládla svůj manévr a vyjela mimo trať. V malém finále pak z první příčky znovu opustila trať a skončila opět poslední.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

13. 3. 2017 15:56

Opravdu je pro nás "doma" důležité, že má knír a je free:-(!

0 0
možnosti

Co naplat. K tomuto mistrovství směřoval její početný tým, podle vyjádření Evy, v této sozóně vše. Navíc se konalo v jejím oblíbeném prostředí. Závodů měla několik, příležitostí uspět, dost. Propadla ve všech. Vzteklé mrsknutí prkne do sněhu sponzorům, kteří financují její početný tým a životní náplň jich všech a kteří se ovšem musejí zodpovídat svým firmám, to jen potvrdilo: bez ohledu na věk, Eva Samoková ještrě psychicky nedozrála. Spíš je to čím dál horší, z mladé holky, která se nenechala svazovat žádným pocitem zodpovědnosti a vítězila, z toho mediálního blázince vyrostla poněkud více než sebestředná žena. Z pohledu financování je s těmito sporty pro velmi free lidičky vždycky problém. Oni jsou free a dělají si, co chtějí, jak chtějí. Když není po jejich, jednají, jak je jim přirozené. Když se jim nechce trénovat, netrénují. Je to jejich právo. Reklamy s nimi spojené jsou pro stejné free lidi, takže očekávat od hvězd sponzorských aktivit pro free lidičky, že budou dělat vše proto

0 0
možnosti

... vše proto, aby obhájili své minulé pozice, je riziko. Přestali by být free. Šárka Pančochová zvolila jednu cestu: prkno má k tomu, aby si užívala, zůstává free, výsledky závodů jsou vedlejší. Živí ji točení videjí pro free lidičky. Eva Samková má obrovský fyzický talent a tým kolem ní viděl její velký potenciál (v případě některých oprávněně viděl naděkji, že vlastní peníze a jiné osobní trable, které do jejího trénování vložili, se jim vrátí, jiní přílěžitost k uživení po skončení vlastní kariéry). Spolu se sponzory a očekáváním veřejnosti se ji snaží hnát k výsledkům, ale pro ni už samotný trénink a závodění evidentně nejsou dost zábava. V semifinále to bylo pořádně vidět a trenér Jelínek, sám člověk, který dělá věci mimořádně promyšleně a účelně, ne z náhlého hnutí mysli, musel být naštvaný především na svou svěřenkyni.

0 0
možnosti