Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Šebrle: A teď dítě i útok na rekord

Triumf z halového ME, stříbro z MS a vítězství v desetibojařské Grand Prix, to všechno vyneslo Romanu Šebrlemu (30) již počtvrté v kariéře titul Atlet roku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zoran

23. 11. 2005 20:12
Tak ať je to holka ! ! !
Když mě někdo naštve, umím toho, a to hodně jedovatýho napsat. Tak jsem si myslel, že bude lahůdka napsat několik pozitivních slov Romanovi. Je to daleko těžší než jsem si myslel. Protože když někoho chválím, mi to připadá jako strčdoprdelizmus, ale u Romana, díky jeho kvalitám, jak sportovním, tak lidským, pokud z tisku vím, by to možná ani nebylo tak hrozný. Romane, pokud můžu, tak ti přeji sportovně co nejvíc úspěchů ale téměř vše si už dosáhl, a soukromně pár hezkých hádek s manželkou, aby to udobřování skončilo nějakým dalším talentovaným svištěm, a abys zůstal tak normálním klukem jako jsi. Tak všechny palce držím a na dlouho, nejmíň do olympiády !
0 0
možnosti

Surfer

21. 11. 2005 13:10
Šebrle
Šebrlák je skutečná sportovní hvězda, kterou jsme v Česku už dlouho neměli. Jeho jméno dokážou vyslovit i reportéři, kteří mají obvykle potíže s českým jazykem a i v cizině je velmi oblíbený. Navíc je to typ, kterej pokud skončí se sportovní činností, by klidně mohl hrát i ve filmu! Předpoklady pro to určitě má.
0 0
možnosti