Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Šebrle získal zlato

Roman Šebrle získal zlato na mistrovství světa v Osace. V hodu oštěpem přehodil výkonem 71,18 metru svůj osobní rekord a dostal se na první místo. V závěrečném běhu na 1500 metrů si už nenechal mistrovský titul vzít.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karel Vlk

7. 9. 2007 15:45
Šebrleho obraz k mání

Mrkněte na http://www.aukro.cz/nadeje24 Tady muzete ziskat Sebrleho obraz!

0 0
možnosti

uaua

2. 9. 2007 11:54
Škoda, že umřel Ludvík Daněk...

Mohli umět líp házet diskem. Teď aby koukali na video, když chtějí vědět, jak to dělají rekordmani.

0 0
možnosti

Jindra

3. 9. 2007 8:19
Re: Škoda, že umřel Ludvík Daněk...

A mít pysk jak Daněk disk?

0 0
možnosti

Jirka

2. 9. 2007 10:05
Tak jo,

šebrle si svého koníčka dovedl k dokonalosti, získal všechno co šlo, gratuluji. Ale to je jen koníček a šebrle není profi sportovec, pokud vím, je státní zaměstnanec, profesionální voják. Tak od profesionálního vojáka se očekává, že položí svůj život na poli cti a slávy, od toho tady je,jsem tedy zvědav, kdy se přihlásá k misi do Iráku nebo Afganistánu, ale tuším, to se nestane na to je velký zbabělec,ono je lepší se nechat zranit díky svému koníčku při sportu a pak brát 100% výši platu jako nemocenskou, stejně jako poslanci, o tom nám normálním se může jen zdát. Tak jo, hezký koníček, ale co dál.Snad nám také něco ukáže, jak to umí ve svém zaměstnání, koníčky ať si dělá kde chce a jak chce. Mám obavy, že by vám Váš zaměstnanec trpěl takovou docházku jako šebrlemu a měl by pochopení pro Vašeho koníčka, ale holt proč neplatit šebrlemu jeho koníčka z našich daní?? Kolegyně se vrátila z Indie a říkala, že nějakého Jágra, Nedvěda, Čecha , Šebrleho tam nikdo nezná, tak ono to s tou jejich popularitou zas tak moc není.

Tak pane šebrle, v pondělí ráno je nástup na buzer place, budou se rozdělovat úkoly a vy zase máte resty, on ten vojín Musálek za vás stále dělat nebude a navíc mu nemůžeme dávat odměny za vaši perfektně odvedenou práci, to už by musel podle toho být nejméně generál major.

0 0
možnosti

IDOL JIRKOVI

2. 9. 2007 10:16
Re: Tak jo, // JSEŠ MIMOŘÁDNÝ TRAPÁK, JIŘÍ!

....... NEMÁŠ PATRNĚ V POŘÁDKU NEJEN HLAVU, NÝBRŽ ......

PS ..... TÉŽ CHARAKTER!!Rv:-(

0 0
možnosti

Forstmeister

2. 9. 2007 6:53
Gratuluji

Desetiboj, to je sportovní vrchol, kde se musí umět vše (nesnižuji však monodisciplíny). K ránu jsem denně vždy "čuměl" na Šebrleho, kterak se trápil. Jeho oštěp byl však fantastický. Gratuluji.

0 0
možnosti

Koleno

2. 9. 2007 4:18
Mr. Umelohmotny

Je to samozrejme hezke, ale pan Seberle mi pripomina Kena od Barbie. Pekne, bez ducha...:-( Jasne, dela co ma, ale znam tucet sympatictejsich sportovcu...Ja vim, sportovec je od toho, aby sportoval a ne, aby mel mozek a jiskru, ale kdyz uz se v tom tocej takovy prachy a je to jen byznys... mno... mohl by aspon predstirat, ze je mily a chytry... jestli to na pana umelohmotneho neni trochu moc. Nechme kritiky, svou roli splnil, vyhral, ja mu tleskam. R^>-

0 0
možnosti

Forstmeister

2. 9. 2007 6:59
Re: Mr. Umelohmotny

Možná máš pravdu, že o peníze jde v první řadě, byť je to zastíráno populistickými bláboly. Proto není v "laufu" taková paraolympiáda, kde by postižení sportovci zasloužili přinejmenším takový obdiv a peníze, jako "echtovní olympionici". Halt, ve všem je komerce.

0 0
možnosti

mmf

1. 9. 2007 22:11
Romane a rychle zpátky domů

Interspaar jistě přidá na reklamách na zeleninu v jeho stáncích , přeci jen mistr , je mistr .

Gratuluji k úspěchu , zcela upřímně .

Ale s těmi reklamami ? Nevim , nevim .......... Je Vám to zapotřebí ?

0 0
možnosti

f-PRAG

1. 9. 2007 22:04
DEKUJEM !!!!! , ale skoda nejste fotbalista neo hokejista TAKZE OD CECHU MOC SLAVA NEBUDE !!!! ZA SEBE MOC DEKUJI.

0 0
možnosti

Honza

1. 9. 2007 22:01
Výborně!!!!!!!!!!!

Velká gratulace Romane!!!!a velká čest pro naši zem, že má takovéhoto sportovce >->->-

0 0
možnosti

Jirka

2. 9. 2007 10:08
Re: Výborně!!!!!!!!!!!

jsem rád, že i ty máš tu čest platit Romana ze svých daní, jako státního zaměstnance, tak že,komu čest, tomu čest

0 0
možnosti

Monte Christo

1. 9. 2007 15:25
Cesi zpivajici ceskou hymnu....

Nasi sportovci jsou hrdi na svou vlast proto,co jim poskytla aby mohly oni sami dosahnout uspechu jenz dosahly.Naskyta se vsak otazka jestli i nasi budouci sportovci kteri jsou snad jedinynymi zastupci naseho naroda co si svou slavu vydrely poctivou cestou budou za nejaky cas jen relikviemi ceskeho naroda,ktery ac je tak maly ovsem dnes slavny zustanou relikviemy....Protoze kdyby nasi poslanci a vlada CR byla na stejne urovni jako sportovci bylo by v CR vse OK a pak by CR mela velkou vaznost jak na sportovnim poli tak na politickem ve svete...Timto GRATULUJI nasim sportovcum k jejich uspechu a k reprezentovani nasi zeme.....Monte Christo Washington DC Illegality>-

0 0
možnosti