Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Sedmnáctiletý zázrak. Pauláthová porazila ve Špindlu i Riescheovou

Česká republika má nový lyžařský talent. Teprve sedmnáctiletá Kateřina Pauláthová zazářila na domácí trati ve Špindlerově mlýně 28. místem v obřím slalomu. V této disciplíně je tak první Češkou, která dokázala bodovat ve Světovém poháru. Černá sjezdovka Svatého Petra vedoucí závodnici SP - Rakušanku Marii Riescheovou. Závod vyhrála suverénně Němka Victoria Rebensburgová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J. Votava

12. 3. 2011 7:33
nevík kolik jste toho pane Orlíku na lyžích

najezdil, ale minout branku i to patří k nádherému sjezdovému lyžování. Dovedu se vžít do radosti sl. Paulátové ale také vím, že je zrovna pro dívky v nejhorším období, přechodu od dorostenek do žen. Její úspěch, byť z Vašeho pohledu jakkoli malý jí moc přeji a doufám, že ji bude motivovat k dalším. Je moc krásné, že můžeme světu ukázat, že i v tomto krásném sportu máme možnost ve švětě uspět.

0 0
možnosti
JO

J. Orlík

11. 3. 2011 22:21
no, to je opravdu dementní název článku.

Autor asi závod neviděl, jinak by nemohl takovou hovadinu napsat. Někdo může někoho porazit a může ho Porazit. Já vůbec neberu za porážku to, že Rieschová vyjímečně klopýtla na jedné brance a vracela se zpět k minuté brance. Pokud by to bylo v normální jízdě, pak řeknu ano, porazila ji. Ale je vidět, že novináři chtějí senzaci za každou cenu. Už mi to lezte krkem.

0 0
možnosti
RB

R. Buršík

11. 3. 2011 13:31
coje všechno zíázrak?

asi podle velikosti země.

0 0
možnosti
JV

J. Votava

11. 3. 2011 12:14
Asi má táta pravdu,

tohle se přece domácím fanouškům nedělá Šárko. Škoda, dokud tě trénoval táta, byla tvoje vystoupení přesvědšivější.

0 0
možnosti