Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav
130 let

Lidovky.cz

Skluz, klička a gól à la Maradona (VIDEO)

Sport

  14:01
PRAHA - Mnozí jej mají za nafoukaného pragmatika, který svou defenzivní taktikou ničí fotbal. Šestačtyřicetiletý Mourinho ale dokázal, že to není zas až tak pravda. Kouč Interu byl hvězdou nedávného tréninku svého klubu.

José Mourinho (vlevo), kouč Interu a kouč argentinské reprezentace Diego Maradona v přátelském objetí. Aby ne, když Maradona nahání své ovečky do týmu Mourinha. foto: ČTK

Že není takový, jak na mnoho lidí působí, opět prokázal minulý týden portugalský kouč José Mourinho. Na tréninku svého klubu Interu Milán předvedl akci, za kterou by se nemusel stydět ani Messi nebo Cristiano Ronaldo.

BRILATNÍ AKCE JOSÉ MOURINHA:


U vlastní branky obral čistým skluzem míč jednomu z hráčů, následně si z dalších dvou svěřenců udělal slalomové tyčky a nekompromisně zavěsil. Tím, jak parádně ovládal míč svou pravačkou jako byl vzpomenout na podobná sóla božského Maradony.

Teď jen, aby si ze svého kouče vzali příklad vlastní svěřenci. Inter totiž překvapivě o víkendu jen remizoval na půdě Chieva 2:2 a prodloužil si tak čekání na oslavy mistrovského titulu o další týden.

Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA
Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA

HiPP rozšiřuje své portfolio kojeneckého mléka o nový typ obalu. Novinka přichází ve formě HiPP COMBIOTIK® v plechové dóze, 800 g, která nabízí...