Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Slovinci zachraňují Sakalu. Bude trénovat jejich skokany

Koncem dubna bývalý světový šampion hovořil o dluzích, v nichž tone. Nedlouho poté ale dostal již třetí nabídku k trénování ve Slovinsku, na kterou tentokrát kývl. Připustil také, že k rozhodnutí, jež mu snad otočí život razantně k lepšímu, napomohl i článek v Lidových novinách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Orlík

17. 5. 2011 16:18
Takových, jako je pan Sakala,

chodí po republice tisíce. Rozdíl mezi nimi je ale v tom, že nerozhujali všechno, co měli. Každý normální člověk, když se mu začne dařit a má balík peněz, tak pokud si s nimi sám neumí poradit, zadá správu majetku někomu, kdo to umí a řádně si to pojistí u právníka. Vůbec netuším, jak by bylo možné, aby mě můj tchán, ožebračil. Ledaže bych byl chabý duchem. Což v případě mnoha sportovců, je docela dobře možné. Já takový životní krach nikomu nepřeju. Ale že by mi bylo pana Sakaly líto, to bych říct nemohl. Takový balík, jako měl on, málokdo z nás měl. Tak o co kráčí? Jediné co můžu, je popřát mu, ať si dá život do rychtyku co nejdřív. Vážím si ho jako výborného sportovce a reprezentanta. Ale že bych se dnes nad jeho stavem pozastavoval, to bych říc i nemoh. A to proto, že v mém okolí je pár mi blízkých kamarádů, kteří skončili podobně. A nikdo o nich nepíše a pokud jim nepomůžeme my, kamarádi, nějakýma půjčkama, tak se o ně nepostará nikdo. Lidovky už vůbec ne. Proč taky, že ano.

0 0
možnosti

R. Buršík

17. 5. 2011 10:07
hodně štěstí a zdaru v boji o Slunce

lisé jsou nevděční a zákrřní, ale taky ti co si vás váží a nezapomněli!!!

0 0
možnosti

M. Raková

17. 5. 2011 9:41
Blahoprejeme LN a hlavně p. Sakalovi

Jedna z mála pozitivních zpráv, které se kdy objevují v médiích. Díky Vašemu seriálu o sportovcích, který jediný čtu ze sportu, jste panu Sakalovi evidentně pomohli. On nám byl moc sympatický, jako mnoho lidí z těch osudů dosud uveřejněných v onom seriálu.

Měli jsme z pana Sakaly velkou radost a ať se mu ve Slovinsku daří a jeho život už povede ruka štěstěny a radosti i ze syna

0 0
možnosti