Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Sparta jen remizovala, v pohárech končí

Sparta tlačila a trápila se, ale na vítězství to nestačilo. Po remíze 0:0 postupuje do poháru UEFA ze třetího místa ve skupině švýcarský Thun. Sparta letos v pohárové Evropě skončila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čtenář

8. 12. 2005 18:31
Podle mého názoru jsou hrači Sparty pod zničujícím psychologickým tlakem,
navozeným chováním tvrdého jádra sparťanských fanoušků, které je za hranicí kriminality! Toto chování je charakterizováno sprosťáctvím, násilnictvím, rasismem a má pravděpodobně psychopatické kořeny! Nejhorší na celé situaci je, že toto naprosto nepřijatelné chování fanoušků v poslední době podpořil svým jednáním bývalý trenér František Straka, který se s nimi scházel a komunikoval s nimi a to nejen přes média! Výsledkem bylo, že když ho vedení oprávněně vyhodilo, tito fanouškové se s tím nehodlali smířit a na každém zápase pod vedením trenéra Hřebíka skandovali "Hřebík ven!" Tím naprosto znemožnili nejenom jeho práci, ale jak je dnes vidět i práci dalších trenérů. Sparta se tak stala prostředkem k ukájení psychopatických půdů  fanoušků  a bohužel i bývalého trenéra "srdcaře" - pěkně děkuju Františka Straky! Tenhleten magor bu už nikdy neměl překročit práh jejího stadiónu! 
0 0
možnosti

Karel

8. 12. 2005 13:12
Křetínský
Křetínský zjevně působí na hráče Sparty,jako na býka červený hadr a proto se jim nechce hrát.Chceme-li zachránit Spartu,musíme se zachránit od Křetínskýho.
0 0
možnosti

Tommy

8. 12. 2005 13:02
dřeváci
Minulý týden tady nějaký chytrák říkal, že by Sparta dala Monacu alespoň gól. Tak tady to máte. Sparta nedala Thunu gól ani se 2X po sobě nepřihrála. Tak ať si sparťanští fanoušci konečně přiznají, že Slavie hraje a vždy hrála lepší fotbal než je sparťanské nakopávání míčů kdoví kam.
0 0
možnosti

Pavel

8. 12. 2005 12:59
Ztráta soudnosti,sbohem realito !
Poslouchat trenéra Grigu jak zápas hodnotí je skutečně k pláči -" hráči jsou hrdinové že k zápasu takhle nastoupili,chybí trochu štěstí atd. Thun byl měřítkem Sparty co dokáže , bojovné mužstvo tak na úrovni druhé až třetí anglické nebo německé ligy. V letošní LM viděl každý kdo fotbal sleduje , že Sparta neměla v žádném zápase ani minutu na dobré výsledky,bohužel si toho nevšiml jenom trenér. Laťka ,kterou si Sparta nastavila se snad už nedá ani podlézt !!
0 0
možnosti

Jarin

8. 12. 2005 10:11
Typicka spartanska nadutost
Kdyz ctu reakce spartanskych hracu - po utkani ve Zline a ted po Thunu, vevodi jim myslenka: "Prohrali jsme si to sami." Typicka spartanska nadutost a neucta k souperum! Copak na travniku hrala jen Sparta? Sparta strilela i 3 goly za Zlin? Sparta by si mela uvedomit, ze vycniva jen penezi, hraci a jejich hrou patri do 2. ligy!
0 0
možnosti

Ivo Adler

8. 12. 2005 10:10
Mám rád Spartu
Je to klub s velkou a zavazující tradicí. Ovšem to co předvádí její současní hráči je této tradici na hony vzdáleno. Že se na hře Sparty nijak neprojevila změna trenéra dokazuje, že příčinou nebyl trenér, ale jen a jen výkonnost hráčů. To by nebylo nic nenormálního, krize může přijít na každého, nenormální ale je, že nafrněné sparťanské primadony chtějí rozhodovat, kdo je má trénovat nebo dokonce kdo má zastupovat vlastníka klubu. I profesiální fotbalista je svého druhu zaměstnanec a vždycky platilo a bude platit: čí chleba jíš, toho píseň zpívej. Pokud se jim jejich zaměstnavatel nelíbí, ať si hledají jiného. Těm remcajícím blbečkům ještě nedošlo, že fotbal je druh podnikání jako kterékoliv jiné.
0 0
možnosti

Czert

8. 12. 2005 8:23
dobre
sparte tak - za to jak moc si mysleli a mizerne hrali. Je tu vubec nekdo kdo ma spartu rad ? Vzdyt ona jen v lize zneuziva toho ze je nejbohatsi klub.
Ale je velka skoda ze petrzalka nepostoupila, moc sem ji to pral. A co nejhorsi, postoupit mela protoze ten faul co byl udelan na jejich pronikajiciho utocnika.... to nemela byt jen penalta, to mela byt cervena pro faulujiciho hrace.
0 0
možnosti

zlyglum

8. 12. 2005 9:38
Re: dobre
S Artmedii souhlas. Jenze to by to nesmel piskat ten hajzl Merck!!  
0 0
možnosti

Zoran

8. 12. 2005 5:22
Mstivý Křetinský je schopen poslat Spartu do druhé ligy.
Hulvátský způsob skončení smlouvy se Strakem, vytvořil mizerné prostředí pro Hřebíka. Nezastávám se ho, ale držel se koho chleba jíš....  Vyřazení hráče evropského formátu SMS-kou, Poborského, potrestání Zelenku, protože se ho zastal, nepostavení Blažka za stejné,očekávám, že teď po spomenutí Poborskéhopozápase s Thunem, čeká Šimáka delšíší pauza. Griga, další špicový trenér, se bojí spomenout jméno Poborský a ten, jak je už avizováno, ten se asi nevrátí, být se skupiny trenerůprvní třídy, bych se domluvil, že do Sparty ne, dokud tam bude ten nafoukaný ješitný futbalu nerozumějící milionář. Futbal nejsou jen peníze. Hlavná příčina je Křetínský. Může mít peněz kolik chce. Chová se jako Rath v politice. Penězi hulvátství a diletantstvo neodstraníš. 
0 0
možnosti