Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Sparta v poháru UEFA končí

Sparťanští fotbalisté prohráli v dnešním utkání v Leverkusenu 0:1 a jejich postupové šance definitivně zhasly. Český mistr nevyužil početní převahu po vyloučení Ramelowa po hodině hry, naopak v 71. minutě dal domácí Friedrich vítězný gól. Sparta měla také šance, nastřelila i tyč, ale ke gólu se nepropracovala.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

smalec ze skwarkami

8. 12. 2007 0:43
Głos z Polski

Jade se metrem i widze ładną babę... i co ? buch ją w ryj aż krew krasna poszła...R^

0 0
možnosti

Vladimír

7. 12. 2007 15:23
Horváth - ono to tak trochu souvisí

nejen s tímto utkáním,ale obecně.Já prostě nechápu pojem profesionál.Te´d nemluvím o jeho chování,ale o váze.Když přišel z Japonska,měl úplně jinou postavu.Když ho vidím teď,je to zase zen cvalda jak byl.Ono se to tak nepozná,protože skutečně má i jiné přednosti,ale přece jen vždycky ten krůček v závislosti na kilech chybí.To samé si myslím o Kuličovi.Jací jsou to profíci,když si neudrží váhu a trenerovi to zřejmě nevadí.

0 0
možnosti

Vladimír Vácha

7. 12. 2007 15:19
Já prostě nechápu Bílka

Jak může všechno svalit na to,že po vyloučení otevřeli hru a inkasovali,když inkasovali z rohového kopu,kterých bylo řada i před tím.Takže ne z brejku proto,že byli vpředu.Prostě si nejsou schopni řpiznat pravdu a proto jejich hra nikam nevede.Bohužel,byl úspěšný v Teplicích,relativně v Plzni,le ve Spartě???Myslím,že by stálo za to zamyslet se nad tím,zda  dobré výsledky po výměně trenerů jsou skutečně důsledkem změny,nebo toho,že se konečně projevila předchozí dobrá práce těch vyhozených.

0 0
možnosti

h

7. 12. 2007 12:48
Ještě jeden příspěvek

"Bay Arenu po celé odpoledne zkrápěl vydatný déšť a samotná hrací plocha tím vydatně utrpěla. Anglický sudí Atkinson však shledal trávník způsobilým..."  se píše na stránkách Sparty. Anglický sudí tak výrazně pomohl Němcům, kteří hráli na velmi kvalitně připravené trávě,zatímco Sparta hrála na oraništi.

0 0
možnosti

h

7. 12. 2007 12:29
Jak tak čtu

Jak tak čtu komentář k zápasu, byla Sparta jednoznačně lepší, tlačila,střílela a domácí se jen trapně bránili. Bylo by dobře aspon konstatovat, že ti bohatě placení "profesionálové" ze Sparty, jsou jen zhýčkané primadony, kterým stačí jenom to, že hrajou ? za "špičkový" klub. Horváth sice nakopává balony za obranu, ale to je houby platný, když tam nikdo není. A když už se tam někdo vyskytne, je v ofsajdu. Dokud fotbal v Česku bude řídit Košťálova mafie, lepší to nebude.

P.S. Ještě by mne zajímalo, jak skončilo Košťálovo řízení auta pod vlivem po jeho narozkách. I to je určitý obrázek.

0 0
možnosti

Głos z Polski

7. 12. 2007 2:16
smalec ze skwarkami

Spartak Praga jak on to robi to ja nie wiem al wstydu nie przynosi>-co jak co ale słabą kadrę macie i wdupe dostaniecie na stadionie w Chorzowie. Na razie w Strzebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie, ale o ile dobrze wiem to śmiecie radioaktywne z elektrowni w Temelinie nam podżucacie.R^

0 0
možnosti

czert

7. 12. 2007 1:12
lol - quo vadis, lidovky ?

, že si během předzápasového trávníku natáhl lýtkový sval,  LOLOLOLOLOL.

Ale jian sparta dokazuje - bez korupce doma se ne a ne prosadit. krasne se tu ukazuje "kvalita" sparty.

0 0
možnosti

x-y

6. 12. 2007 21:08
výsledek

za takový výsledek se musí celý bývalý ÚV KSČ v hrobě otáčet ;-)

0 0
možnosti

pepa

6. 12. 2007 22:59
Re: výsledek

Sparta t.j. buz.....u parta.To platilo a platí i dnes za vedení modrých ptáků.

0 0
možnosti