Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Sponzoři zaútočí, titul Kvitové je přiláká

Prudce máchla nad hlavou raketou a míč neomylně doletěl přesně na čáru. Ruska Maria Šarapovová, londýnská vítězka z roku 2004, se nestihla ani pohnout. Eso. Konec zápasu. Konec úspěšné wimbledonské pouti Petry Kvitové za historickým triumfem na nejslavnějším turnaji světa. Po hodině a pětadvaceti minutách padne na kolena a vítězně zvedne ruce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J. Skovajsa

10. 7. 2011 0:15
Anketa?

Přimlouvám se za to, aby anketní otázky nebyly pokládány tak stupidně.

Anketa by měla splnit nějaký účel. Třeba kolik lidí podporuje ten anebo jiný návrh parlamentu. Nebo kolik lidí podporuje ( když se nám ten bulvár dostal do politiky) jakousi "hvězdu" v soudním procesu.

Ale otázky ve smyslu "věštění" do Lidovek nepatří. Tolik jen můj názor.

0 0
možnosti
JV

J. Vargulič

6. 7. 2011 15:53
Minianketa..

V té minianketě chybí ještě patá možnost, ke které bych se přikláněl..Světovou jedničkou se možná stane a možná ne (vlastně spíše ne)..Talent na to jistě má a letos i výsledky, ale konkurentek je řada a další se teprve objeví..Samozřejmě bych jí tu JEDNIČKU před jménem přál..

0 0
možnosti
SK

S. Krejcar

4. 7. 2011 10:01
Kvitova umi

Přeji Fulneku aby uspěch Kvitove naležitě využil,vystavba a renovace tenisovych sportovišt je rozhodně smysluplnějši než budovani rychlobruslařskeho ovalu v Velkem Oseku jako tomu bylo v uvahach po uspěchu Sablikove.Samozřejmě Kvitove přeji co nejdelši setrvani na tenisovem vrcholu,a at profesni vzor je pro osttni děti motivaci k bilemu sportu jakym tenis je.

0 0
možnosti