Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Sportovní hlášky roku 2008

Sport

  16:56
PRAHA - Na Vánoce jste si mohli přečíst zajímavé a humorné výroky z úst fotbalistů a fotbalových funkcionářů. Na Silvestra tu máme pokračování, tentokrát ze zbytku sportovního světa. Uvidíte, že sportovci vás dokáží zaujmout nejen svými výkony.

Špotáková: Všichni jsme brečeli. foto: ČTK

„Trenér Ruda Černý brečí, Honza Železný brečí, všichni brečí, já brečím... Jako by nikdo z nás nechápal, co se to stalo,“ Bára Špotáková po zisku zlaté medaile.

„Tahle medaile mě nezajímá. Chtěl jsem zlato,“ zápasník Abrahamian poté, co zahodil bronz.

„Ptala jsem se rodičů a známých, co se v šedesátém osmém stalo. Prý jsme nic Čechům neudělali,“ oštěpařka Abakumová reagovala na Špotákovou, která v den 40 výročí okupace porazila Rusku v Pekingu.

Probudil jsem se kolem poledne. Šel jsem si dát nějaké kuřecí nugety. Šel jsem spát, probudil jsem se, dal jsem si další nugety a šel jsem na stadion." příprava jednoho z králů pekingské olympiády, jamajského sprintera Usaina Bolta, na finále na 100 metrů.

„To bych neujel ani v autě,“ Jaromír Jágr glosoval fámu, že se zúčastní běhu na sibiřském mezinárodním maratonu.

"Ten, kdo to vymyslel, by asi zasloužil za uši. Ale já jsem mohla říct, je to blbost, tohle já dělat nebudu," Šárka Záhrobská poté, co málem přišla o oko při křtu sjezdovky, kde kladívkem rozbíjela láhev sektu.

„Druhý den po příjezdu z Pekingu jsme se vydali do jedné smíchovské hospůdky, ale tam jsem ji radši nebral. Mohl bych ji tam propít.“ Ondřej Synek, na otázku kde má schovanou olympijskou medaili z Pekingu.

„Jak se dost často zašupovala do krabičky, kam patří, tak se bohyni, která je na ní vyobrazená, trochu ošoupaly bradavky...“ Jaroslav Volf, pro změnu o bronzu z Atén.

„Nicole Vaidišová je dobře vyvinutá mladá dáma,“ jedna ze sexistických hlášek Justina Gimelstoba, které pronesl v rádiovém pořadu. Americká tenisová asociace následně stáhla reklamu na zámořskou sérii turnajů, v níž vystupoval.

„Ne, neni z jiné planety. Phelps je z budoucnosti. O šedesát let dál je jen průměrný plavec, ale teď se vrátil sem, aby to tady všechno ovládl," Simon Burnett, anglický plavec o své fenomenálním kolegovi.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...