Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

'Superspratek' McEnroe vypráskal Djokoviče místo Štěpánka

Sport

  11:43
PRAHA/NEW YORK - VIDEO Když se sejdou na jednom místě tenisový "Superspratek" a "Djoker" můžete si být jisti, že se nudit nebudete. Tak jak se stalo včera v noci během US Open. Poté, co Novak Djokovič vypráskal z kurtu českého tenistu Radka Štěpánka, rozhodl se srbský tenista, že divákům na centrkurtu Arthura Ashe ještě večer trošku zpříjemní.

John McEnroe a Novak Djokovič. foto: ČTK

A známý tenisový komik se tentokrát ve svých legráckách opřel do legendárního Johna McEnroe, který nyní komentuje tenisová utkání pro americkou televizi. Začal jej totiž parodovat při čekání na míčky, následovalo podání a dohady s rozhodčím na umpiru, kde už žádný rozhodčí v té době ale nebyl. To samozřejmě americký "Superspratek" nemohl nechat jen tak.

Seběhl z komentátorské buňky a rozhodl se, že si to s Djokovičem rozdá na kurtu s dřevěnou! raketou v ruce. A jak můžete vidět v následujícím videu, bez jakékoliv přípravy mu šlo vcelku slušně. Škoda, že takto nehrál proti světové čtyřce také náš Radek Štěpánek.

NOVAK DJOKOVIČ VS. JOHN MCENROE:

"Musel jsem toho mlaďase přece ztrestat, aby měl trochu úctu ke stáří," usmíval se po miniduelu McEnroe, po kterém se s Djokovičem kamarádsky objal. "Johnny Mac je skvělý, nikdy nezkazí žádnou legraci. Tohle prostě lidé chtějí," zakončil celou show Djokovič.