Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Svět vystrašila Woodsova havárie. Golfistu už pustili z nemocnice

Sport

  20:57aktualizováno  21:49
NEW YORK - Nejlepší světový golfista Tiger Woods měl autonehodu. Američan vyjel s vozem ze silnice a trefil hydrant a strom. Poslední informace však ukazují, že prvotní zprávy o vážných zranění nebyly přesné.

Tiger Woods na golfovém turnaji Arnold Palmer Invitational. foto: Hans DerykReuters

Místní policie tvrdí, že Woods byl ráno převezen do nemocnice ve vážném stavu, ale Centrální nemocnice v Ocoee (Orlando, Florida) podle zjištění místních novinářů v odpoledních hodinách Woodse jako pacienta už neregistrovala. Navíc prý v jeho voze Cadillac Escalade ani nevystřelily airbagy, což znamená, že vůz jel rychlostí do 50km/h.

Cadillac Escalade - ilustrační foto

CNN mezitím už informovala o tom, že zranění světové golfové jedničky skutečně nebyla vážná a po drobném ošetření byl Woods z nemocnice propuštěn. Přestože jeho stav zprvu policie charakterizovala jako vážný, nebyl hospitalizován.

Mluvčí policie uvedl, že za vážný stav se označuje situace, kdy si pacientovo zranění vyžádá větší než malý zásah lékařů. Starosta přilehlé čtvrti Windermere Gary Bruhn řekl, že jeho policisté viděli Woodse se šrámy v obličeji.

Woods, nejlepší golfista planety a vítěz 14 turnajů kategorie Major, patří mezi nejvlivnější a nejlépe vydělávající sportovce současnosti. Letos se slavně vrátil do profesionálního kolotoče po vleklém zranění kolena.

Autoři: ,

Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně
Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně

Šárka chtěla kojit. Chvíli to ale vypadalo, že se jí to nepodaří. Díky správně zvolené laktační poradkyni nakonec dosáhla úspěchu. Poslechněte si...