Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Tlustý šokoval nahými fotografiemi

Tak jak ho Pánbůh stvořil, se objevil český hokejový útočník Jiří Tlustý z Toronta na internetu. Před třemi týdny upoutal dvěma góly ve své premiéře v NHL, nyní má zaděláno na "slávu", o kterou nestojí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

miroslavb

15. 11. 2007 10:23
kalokathia

tak nejak zni recke slovo a znamena - v krasnem tele krasny duch - tim je mineno, ze clovek ma pecovat o sve telo, aby ten "duch" se mohl jeste lepe vyvijet. podobne fotografie fotografie nasich sportovcu (kalendar) povazuji za velice vkusne, esteticke. lidske telo ve vsech jeho podobach neni nikdy vulgarni, pokud nesleduje jine cile, napr. pornografii. jsem dotcen falesnym studem, kterym nekteri prudernici oplyvaji. jako absolutni heterofil obdivuji kraqsu muzskeho tela - tech fotografii je malo, nebot sameckove plni touhy davaji prednost telum zen. myslim, ze nepravem. i kdyz ta silene naaranzovana fotka byvaleho premiera mne sokovala - pravem, nebot tam rozhodne chybel duch.

0 0
možnosti

miroslavb

15. 11. 2007 10:23
Re: kalokathia

oprava: kalokagathia!

0 0
možnosti

Petr

14. 11. 2007 21:33
docela ujde

Myslim, ze penis hokejisty Tlustého je mily a v zadnym pripade se za nej nemusi stydet. Naopak. Na tom ze se vyfotil pro pritelkyni nevidim nic spatnyho, ale ze to lita ne netu, to uz je horsi. I kdyz - zase  bychom ho nevideli a to by byla skodaaaaa:-)))):-) Takze je vlastne vsechno v poradku - proste - klidne pokracuj. Az te vykopnou z ledu - muzes se tim klidanko zivit.

0 0
možnosti

Kaja

14. 11. 2007 18:10
No a co?

Pohoda Jirko!

0 0
možnosti

Trashman

14. 11. 2007 17:25
Rád bych se novinářského diletanta

zeptal na dvě věci. Kde jsou ty fotografie o kterých píšete, pokud je neuvádíte tak o nich také nepište. Chcete dělat chytráka tím že píšete "teenager", nebo nevíte co toto slovo znamená česky? Doby kdy jsme lezli do zadku rusákům snad již minuli, tak proč totéž chcete dělat amíkům?

0 0
možnosti

m

14. 11. 2007 15:13
No fuj,

já se lekl, že Tlustý, a on Tlustý! Tohle mi nedělejte, vtipálci z LN!

0 0
možnosti

lomihnát

14. 11. 2007 17:48
Re: No fuj,

;-D Ještě že !;-)

0 0
možnosti

vtipoň

14. 11. 2007 14:55
Já už se lekl, že poslanec Tlustý!

To se mi ulevilo. Ing. Vlastimil Tlustý, CSc. by svými nahými fotografiemi asi opravdu šokoval.

0 0
možnosti

Forstmeister

14. 11. 2007 16:48
Re: Já už se lekl, že poslanec Tlustý!

Nedávno ukazovali v TV (nějaký záběr paparazziů) téměř nahého pana Paroubka a jeho nastávající, kdesi u bazénu. Zatímco slečna Petra má postavu excelentní, pan Paroubek, když vylezl z vody, vypadal (tedy nejenom habitem) jak "rikishi" (zápasník)  "sumó". Jenom místo "mawashi" (břišní pás), měl jakési červené plavečky s nohavičkami. Dokonce i to jeho vyklepávání vody z uší, připomínalo rituální "shiko", tedy to střídavé hopsání z jedné nohy na druhou a pohyby jeho rukou připomínaly rozhazování soli do ringu (dohjó), před vlastním kláním. Nic proti nahotě, nahota, pokud ale našinec nevleče s sebou "bojler" či "mišeliny", je estetický zážitek (analogie: stáří je také hodno úcty, ale pečené či vařené na talíři jí není hodno). I antičtí olympionici museli závodit úplně nazí, ladnost pohybu jejich nahých těl byla i hodnocena.

Jinak, dle znění nadpisu čláku jsem se také zprvu vyděsil, popadl mne strach, aby to na mé psychice nezanechalo celoživotní trauma, jako na těch sboristkách, když se jim před 20.lety v sauně objevil nahý sbormistr Kulínský. Jsem ale 50.ročník, takže jsem si uvědomil, že jsem za život proti různým excesům již obrněn.

PS. Omluva za výrazy sumó, rád tento zápas na Eurosportu sleduji.

0 0
možnosti