Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Ton: Držíme nervy na uzdě

Uťal zlínský tlak povedenou tečí. Hokejová Sparta ve Zlíně třicet minut nevyjela z vlastního obranného pásma, ale pak zaúřadoval Petr Ton (33), který ztečoval ránu Vykoukala mimo dosah gólmana Sedláčka. „Ten šťastný gól na 1:1 nám hodně pomohl. Podle mě to byl zlomový moment zápasu,“ řekl sparťanský útočník.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

právník

8. 3. 2009 7:50
parta Kájů Maříků z Prahy

Pokád Sparta vyhraje o 2 goly, tak se píše, že "převálcovala" Zlín. Pokud jiný pražský klub prohraje doma o 4 goly, tak se píše že Slavia "klopýtla". Hráči Sparty "drží nervy na uzdě" před zlými Moraváky. Jen tak dál, nestranní pražtí novináři! 

0 0
možnosti

Gott

7. 3. 2009 20:18
Jak bývá v čt zvykem,

tak už i v lidovkách se píše jen spartě a slavii jak to na ledě válí.Do dneška nemůžu zapomenout na komentář v loňském play of v podání Záruby.Velice taktně a jednostraně žvanil jen o pražských klubech.K.Vary podlě něj se do finále dostali náhodou a dnes zase ty Vary suveréně zadupali Litvínov do ledu.Ještě,že kolem toho nekecal Záruba,to je fakt debil.Škoda,že Kocumová nehrála hokej.Objektivita některým žvanilům chybí.Vary zahráli dnes perfektně.R^

0 0
možnosti