Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

22:57
První kolo je u konce a pokud mohu soudit, těsně by jej mohl vyhrát Holyfield.
22:55
Skvělá kombinace Holyfielda na spodek, Valujev kontruje nepřesným pravým hákem.
22:54
Valujev drží střed ringu, oba se zatím spíše oťukávají. Holyfield si čte obrovitého soupeře.
22:55
Utkání vypsané na 12 kol o titul mistra světa organizace WBA začíná!!! Utkání řídí pan Pabom. A větší podporu má podle očekávání Američan.
22:46
Následují hymny obou zemí - nejprve USA a poté ruská... za 5 minut vše vypukne.
22:41
A nyní - světový šampion WBA - Bestie z východu Nikolaj Valujev. Jeho nástup je impozantní - stejně jako on sám - za zpěvu Reamona (živě) nastupuje na scénu 213 centimetrů vysoký petrohradský rodák.
22:34
Legendární komentátor a uvaděč Mike Buffer uvádí na scénu v rytmu hip-hopu jinou legendu - boxerskou Evandera Holyfielda. Dámy a pánové, velký večer začíná!!!
22:02
Hvězdy večera nyní zpovídají reportéři ARD. A za chvíli se představí v ringu. Oba jsou již připraveni na slavnostní nástup.
21:57
Dalším z předutkání je ženský box! Obě dámy si skutečně nic nedarují. Do vrcholu dnešního boxerského večera zbývá necelá hodina.
21:53
Nyní se na svůj souboj chystají další z "předskokanů" Jonak a Schubov. Podle plánu by se Valujev s Holyfieldem měli utkat zhruba okolo 23 hodiny.
21:48
Dobrý večer, v curyšském Hallenstadionu se vše připravuje na boxerský svátek tohoto roku - souboj ruského obra Valujeva s americkou legendou Holyfieldem. Dnešním on-line přenosem vás provede redaktor Sportreport.cz Antonín Vavrda. Věřím, že budete spokojeni.