Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Basketbalista Bryant dal neskutečný koš zpoza desky

Sport

  11:08
NEW YORK/PRAHA - Další záblesk předvedl jeden z nejlepších basketbalistů současnosti Kobe Bryant. Křídlo Los Angeles Lakers ukázalo v pondělním zápase s Oklahomou, že koš se dá vstřelit také zpoza desky. Také díky tomuto kousku získal Bryant spolu s LeBronem Jamesem ocenění hráč týdne NBA.

Kobe Bryant. foto: www.youtube.com

Jedenatřicetiletá ikona basketbalového Los Angeles předvedla proti Oklahomě těžko uvěřitelný kousek, kterým opět potvrdil svou genialitu. Pivot soupeře jej vytlačil až k postranní čáře za za koš. Čtyřnásobnému šampionu NBA to ale pranic nevadilo. Míč z jeho ruky přeletěl zezhora desku a skončil v koši.

Bryant oslavil s úřadujícími šampiony v posledním týdnu tři výhry ve třech zápasech a měl průměr 29,8 bodu na utkání. Ve čtvrtečním zápase s Chicagem předstihl v historické tabulce nejlepších střelců Lakers legendárního Kareema Abdula-Jabbara. To mu spolu s kouskem proti Oklahomě vyneslo ocenění hráč týdne NBA. Po zásluze. Ostatně, přesvědčit se můžete sami.

KOBEHO PARÁDA:

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....