Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Kinský inkasoval při zápase ruské ligy gól od fanouška

Sport

  14:56
PRAHA - VIDEO Na tuhle penaltu bude gólman ruského Saturnu vzpomínat ještě hodně dlouho. V sobotním zápase 22: kola ruské Premier League Saturn - Spartak totiž dostal branku od fanouška domácích. Návod pro hráče určeného na penaltu zafungoval, Kinský zanedlouho lovil míč ze sítě i po střele hráče Spartaku Alexe.

Kinský inkasuje branku od fanouška. foto: youtube.com

Jeden z nejlepších brankářů ruské nejvyšší soutěže Antonín Kinský měl v sobotu plné ruce práce. Hostující Spartak byl po většinu zápasu lepším týmem, přesto se z vítězství nakonec radoval domácí Saturn. A nic na tom nezměnila ani dvakrát proměněná penalta hostí - jednou od fanouška a podruhé od hráče Spartaku Alexe.

K celé kuriózní situaci došlo v 52. minutě za stavu 1:0 pro domácí. Spartak měl kopat pokutový kop a zatímco se oba aktéři připravovali na jeho exekuci, přiběhl jeden z fanoušků hostí a suverénně zavěsil, český brankář zůstal jen nehybně stát. Poté co se fanoušek doradoval, penaltu proměnil i pro ni určený hráč - Alex. Hosté se ale z vyrovnání neradovali dlouho, hned o minutu později rozhodl o výhře Saturnu Topič.

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!