Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Sport

VIDEO: Největší překvapení US Open baví. Brengleová po další výhře pila víno na tribunách

Madison Brengleová je zatím největším překvapením US Open. foto: Reuters

New York - Nečekaně rychlý postup, pak víno za odměnu přímo na tribunách kurtu číslo sedmnáct ve Flushing Meadows. Americká tenistka Madison Brengleová si vítězství za 75 minut nad favorizovanou Dayanou Yastremskou užívala doslova plnými doušky.
  14:15

Vítězství 6:2 a 6:3 očekával jen málokdo, však také na Madison Brengleovou a její postup do třetího kola US Open byl vypsaný kurs pohybující se okolo 4,7:1.

O to víc si ho ale aktuálně 84. hráčka vychutnávala.

Během pozápasového rozhovoru se Brengleová poohlížela do tribun, kde už čekala Arina Rodionová, kterou americká tenistka přehrála v prvním kole 6:2 a 6:2.

Ihned po skončení rozhovoru se Brengleová za svojí sokyní rozeběhla s radostným zvoláním „alkohóól“, načež jí Rodionová předala menší lahev červeného vína, kterou Američanka během chvíle vypila.

„Na zdraví a na postup do třetího kola,“ popřála jí s úsměvem na rtu Rodionová. Ve třetím kole narazí Brengleová v cestě za dalším překvapením na svojí krajanku Shelby Rogersovou. Dosavadním maximem Američanky je čtvrté kolo na Australian Open z roku 2015.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!