Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

VIDEO: Nevinně vinný Vettel. To on způsobil v Singapuru nehodu

Oficiálně žádný z jezdců nemá cejch viny a v očích sportovních komisařů jsou všichni čistí jak lilie. Jenže je tomu skutečně tak? Opravdu nikdo nemůže za velkou kolizi z nedělního klání v Singapuru mezi Sebastianem Vettelem, Maxem Verstappenem a Kimim Räikkönenem, která výrazně ovlivňuje boj o titul ve formuli 1?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

19. 9. 2017 18:24

Vettel to prostě na startu sprostě zazdil a pak šel na max. riziko, myslel si, že se z něho všichni pokálejí, když bude křižovat a strčí jim tam předek, ale právě naopak, kluci k němu byli tvrdí, neměli vyhnutí, nikdo z nich nebrzdil a navíc neměli kde uhnout ... a tak to prostě Vettelovi nevyšlo... potrestal nejvíc jen sám sebe a navíc měl jednoznačně dostat dodatečný trest !!!

0 0
možnosti
MF

19. 9. 2017 11:26

U Ferrari jsou opravdu b..ci, Raikonen, který již bez šancí se musel cpát dopředu, místo aby si hlídal Hamiltona a udržel ho za sebou. Mají slabší motor než Mercedes a místo aby měli strategii na titul, nechají svou dvojku sestřelit jedničku. Titul nikdy nemohou získat id..ti.

0 0
možnosti
PV

P. Vostrý

19. 9. 2017 14:51

Tohle snad nemůžete myslet vážně. Tady šlo jednoznačně o chyby Vettela. Chtít po Raikonenovi aby na startu nejel naplno by hraničilo s idiocií...

0 0
možnosti