Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav
130 let

Lidovky.cz

Vrátí se Vaidišová k tenisu? Trénuje se Štěpánkem

Sport

  16:22
V sedmnácti letech se prokousala mezi nejlepších deset tenistek světa. Pak se ale žebříčkem propadla až do páté stovky. Proto talentovaná Nicole Vaidišová ukončila ve dvaceti letech kariéru. Nyní ale údajně chystá návrat.

Trénuje totiž se svým manželem Radkem Štěpánkem, 28. hráčem světa, v Bollettieriově akademii na Floridě. "Pan a paní Štěpánkovi už trénují dva dny. Znamená to návrat Nicole?" ptala se na Twitteru Judy Murrayová, matka tenisty Andyho Murrayho a fedcupová kapitánka Velké Británie.

Když Vaidišová před necelými dvěma lety s tenisem končila, nevyvrátila, že by se k tenisu v budoucnu vrátila. "Přerušuji kariéru. Potřebuji pauzu," říkala jen.

Oznámení Judy Murrayové navnadilo fanoušky na možný návrat jednoho obrovského telentu. K celé záležitosti se ale vyjádřil také agent bývalé české jedničky. Prý jde o spekulace, Vaidišová podle něj sportuje jen rekreačně.

Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA
Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA

HiPP rozšiřuje své portfolio kojeneckého mléka o nový typ obalu. Novinka přichází ve formě HiPP COMBIOTIK® v plechové dóze, 800 g, která nabízí...