Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Výškař Janků vzdal atletické volby

Znechutili mu to? Nechal se odradit? Jisté je, že Tomáš Janků, který před časem oznámil, že se hodlá ucházet o post místopředsedy atletického svazu, svou kandidaturu stáhl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rudolf Mastík

3. 4. 2009 19:20
Nedivím se a zároveň divím...

Opravdu se Tomášovi zároveň nedivím a současně divím. Divím se proto, že boj o "místo na slunci" vzdal ještě před vlastním volebním bojem. Nedivím se naopak proto, že usilovat o vysokou funkci bez patřičné podpory je donkichotství.

A co si myslel? Že ta parta sehraných aparátčiků mu uhne bez problémů z cesty a řekne: Račte vstoupit do naší soukromé cestovní kanceláře, pane vicemistře Evropy?

Chachá!

Tome, jste sympatický, vzdělaný a hlavně mladý člověk. Já osobně to adjektivum MLADÝ považuji za pozitivum a doufám, že další mladí se budou brát o své místo na slunci důrazněji. A třeba, až i Vám dojde, že vyklízet pozice by měli jiní, (ale dobrovolně to neudělají), třeba ještě svůj postoj znovu přehodnotíte.

Otázkou ke zvážení ale je, zda se to množství vynaložené energie vůbec vyplatí. V jiných oborech bývá vynakládání energie výrazně efektivnější.

0 0
možnosti