Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zajistěte financování sportu, vyzvaly svazy premiéra Sobotku v otevřeném dopise

Sportovní svazy dopisem vyzvaly premiéra Bohuslava Sobotku, aby zajistil financování sportu. Podmínky nového programu pro dotace na činnost sportovních svazů, který vypsalo ministerstvo školství, považují zástupci sportovního prostředí za nesplnitelné.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P. Maleček

7. 6. 2017 18:57

Áááá, další důkaz jak jsou sportovní bafuňáři osobně existenčně závislí na státních dotací neprůhledně pumpovaných do prý sportu, spíš z většiny do jejich kapes.

Jedinou odpovědí by mělo být přerušení dotací do doby než všichni dnešní vrcholoví bafuňáři odstoupí ze svých funkcí. Už jen za to, jak si z vlastní nenažranosti nechali ukrást Sazku.

0 0
možnosti
JC

7. 6. 2017 18:36

Někomu, kdo je schopen si nechat ukrást slepici snášející zlatá vejce, není pomoci. Už vůbec ne z našich kapes.

0 0
možnosti
ZJ

Z. Jeřábek

7. 6. 2017 15:37

V tom sportovním chlívku nikdo nezjistí, kolik se tam točí peněz. Nikdo neví kolik se dá na mládež a sport pro občany,kolik pro profesionální sportovce ze státního rozpočtu,kolik je ukryto ve sponzorování ze snížení daní,kolik jde z reklamy,kolik pro pro profesionální sportovce v armádě v komunistické Dukle, kde nemámé na trenky pro vojáky a jsme schopni zajistit koně , stáje,obsluhu i generály pro vyvolené profisportovce.. Měl by být v prvé řadě udělán pořádek.Po sčítání všech položek/výdajů na sport/ bychom se divili- a proto již první krysy/Mládek/ pro nedostatek mzdových prostředků z nesmyslných trafik utíkají.

0 0
možnosti
JN

J. Novotný 532

7. 6. 2017 14:18

Nějaké "kapříky", pánové ? Až zajistíte čistotu našeho sportu pánové ! Dnes, kdy je Jansta vážný zájemce o "koupi" Harrachova, o Hušákově Sportce nemluvě, dnes, kdy je Pelta v ČOV, a kdy předseda ČOV Kejval nemá problém s dopujícími sportovci, viz. OH a Rusko. A o profi akci ČOV Sáblíková ? "Nikdo za to nemůže", bylo řečeno ČOV. A za hendikepované sportovce se musel ozvat opilec a lhář MZ :-) Takže pánové nechte si zdáti :-)

0 0
možnosti
RH

7. 6. 2017 13:52

Odpověď Sobotky by měla znít asi takto:Až vy, zloději, položíte funkce a zalezete do nor, tak vláda prachy do sportu uvolní...

0 0
možnosti
OU

7. 6. 2017 13:40
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti