Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie
130 let

Lidovky.cz

Železný Mike Tyson se 2 týdny po smrti dcery potřetí oženil

Sport

  10:53
LAS VEGAS - Bývalý boxerský šampion Mike Tyson a jeden z nejlepších boxerů všech dob v sobotu v americkém Las Vegas uzavřel třetí sňatek. Oznámila to dnes agentura AP. Tyson se oženil necelé dva týdny poté, co po nešťastné příhodě zemřela jeho čtyřletá dcera.

Mike Tyson s rodinou. foto: AFP

Tysonovou manželkou se stala Lakiha Spicerová, a to při prostém soukromém obřadu v lasvegaskémn hotelu Hilton. Dvojice - téměř 43letý Tyson a jeho o deset let mladší partnerka - získali povolení ke sňatku pouhých 30 minut před obřadem.

Boxerova dcerka Exodus Tysonová byla před více než dvěma týdny převezena v kritickém stavu do nemocnice poté, co se doma ve Phoenixu náhodně přiškrtila provazem u cvičebního nářadí. O den později zemřela.

VŠE O SMRTI DCERY MIKEA TYSONA ZDE!

Tyson má celkem šest dětí s několika ženami. V roce 1988 se poprvé oženil s herečkou Robin Givensovou - toto manželství skončilo po roce, když Givensová požádala o rozvod s odůvodněním, že má z Tysona strach. Roku 1997 se oženil s Monikou Turnerovou, s níž zůstal pět let. Tyson naposledy vstoupil do ringu před čtyřmi lety.

Autoři: ,