Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Změny budou bolet, říká Griga

Tragické vystoupení Sparty proti FC Thun v Lize mistrů jej definitivně přesvědčilo: letenský kádr potřebuje radikální řez.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čtenář

9. 12. 2005 10:58
Podle mého názoru jedním z velkých problémů Sparty
jsou její "fanoušci", resp. jejich tvrdé jádro, které de facto sestává z násilníků, rasistů,  psychopatů a kriminálníků! Tyto osoby vytvářejí kolem Sparty negativní atmosféru, stresují hráče i trénéry a odrazují normální lidi od chození na fotbal! V této souvislosti bych chtěl vzpomenout  naprosto nepřijatelné chování trenéra Františka Straky, který s těmito "lidmi" opětovně komunikoval a to nejen přes média, ale i osobně! Když ho pak vedení správně vyhodilo, protože se nechoval jako zaměstnanec, ale jako by mu to tam patřilo,  pak tito psychopati vytvořili pro jeho nástupce, ale i hráče, naprosto nesnesitelnou atmosféru neustálým skandováním "Hřebík ven"! Toto napětí a tato vysloveně zlá atmosféra kolem Sparty panuje dodnes a paralyzuje hrače, trenéra, ale i normální fanoušky, kteří přestávají na Spartu chodit! Vedení by mělo kromě jiných opatření ve spolupráci s policií odhalit ty kriminální živly a zabránit jim v přístu na stadion! Též by mělo umravnit toho "srdcaře", ale spíš magora, Straku ujištěním, že na Spartu se nikdy, ale opravdu nikdy nevratí!
0 0
možnosti

huhu

9. 12. 2005 12:07
Re: Podle mého názoru jedním z velkých problémů Sparty
primitivy sice také nemám rád, ale fotbal je lidová zábava a není nějaké akademické bienále. Sparťanští fanoušci nejsou horší neýžli fanoušci jiných klubů a nejsou tady poslední dva roky. Problém s fanoušky mají leckde a přesto hrají pěkný fotbal a mají výsledky. Trenér Straka ty výsledky měl a i jeho práce s "kotlem" přinesla lepší výsledky nežli válka zavedená blbem Křetínským. Křetínský jako hlavní šéf rozbil Spartu a za její současný stav je plně zodpovědný. Trenéra Grigu zatím fanoušci tolerují, protože ho omlouvají tím, že pracuje s "dědictvím" Křetínského a Hřebíka. Osobně ale Spartě pod vedením Křetínského nedávám šance, změna příjde až s novým majitelem nebo aspoň manažerem.
0 0
možnosti

Ivo Adler

9. 12. 2005 10:34
Griga vzal neúspěch na sebe
ale chybí mi tu hlas hráčů. Omluví se divákům a vedení klubu za to, jak hráli a jak se chovali? 
0 0
možnosti