Diskuze
Zabijačka v Praze. Prase přivezeme zabité, ale jinak je vše jako na vesnici, říká šéfkuchař
Škvarky, jitrnice, prdelačka, ale i slivovice. Již poněkolikáté proběhne na Vinohradech tradiční česká zabijačka. Jak probíhá a proč se přijít podívat? „Jsme v centru Prahy, proto spolupracujeme s řezníkem Bartoněm, který nám dodá prase už zabité, poté pokračujeme stejně jako na vesnicích. Veškeré produkty připravujeme od základních surovin, celkově vyrobíme tisíce kusů,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz šéfkuchař Jan Pípal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
RH
VM
V82l69a94s82t34a 18M14o72k75r81ý
22. 1. 2020 8:17
Mnohde na venkově to už také tak funguje. Přestávají být podmínky pro domácí chov i chuť to podstupovat, navíc začíná kolem toho byrokracie a stížnosti sousedů/náplav.
Dojede se na porážku/bourárnu, kde vám po dohodě vše připraví - čistá střeva, krev, maso ve čtvrtkách.
0
0
možnosti
MK
M57i67r63o79s26l22a48v 27K52r24á62t16k65ý
22. 1. 2020 8:03
A jak se pracuje s krví při porážce a jakou má kvalitu, když se nepochytá rovnou při zabití Stejně nám to magoři z ÚV EU zakážou - kozom..rdi z OSN se taky přidají
0
0
možnosti
AR
A35n45t80o90n92í67n 73R92e45č46e67k
22. 1. 2020 6:34
V Beskydech neexistuje, aby při zabíjačce se někomu nabídly koláče či něco sladkého
0
0
možnosti
JJ