Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Začínal s maminkou, dnes jeho pekárna vyváží do 11 zemí světa. Táhnou především sušenky bez lepku

Nepoužívají ztužené tuky, bílý cukr či chemické konzervanty a barviva. Biopekárna Zemanka funguje již 14 let a za tu dobu se její provoz rozšířil tak, že své produkty vyváží do 11 zemí světa. „Využíváme přirozenou sladkost surovin, jako jsou ořechy, med, ovoce, čokoláda, kakao, skořice a případně doslazujeme přírodními sirupy, jako je rýžový, agávový nebo třtinovým cukrem,“ říká majitel pekárny Jan Zeman v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J75i49ř63í 14Z28i95m84a

24. 7. 2020 1:31

Je to všechno hezké, ale sladit třtinovým cukrem je úplně totéž jako řepným rafinovaným. Sacharóza má složení stejné.

0 0
možnosti

P13e20t10r 34N11e65m94e22c

23. 7. 2020 20:57

přirozená sladkost kakaa ;-D a to sladké kakao se dá koupit kde?

0 0
možnosti

Jak odliší elektřinu z obnovitelných zdrojů od ostatní elektřiny ?

0 0
možnosti
Foto

Jak ten proud tece, tak je to tam napsane ;-D

0 0
možnosti