Diskuze
Co dělat s rýží ze včerejška
O rýži bych mohl mluvit nekonečně dlouho: o používání nejrůznějších technik pro její přípravu, o tom, proč je lepší jasmínová než indická basmati (je voňavější a více se lepí, což mi vyhovuje) nebo třeba, že kvalitu rýže můžete poznat podle pachu už při otevření obalu – schválně to někdy zkuste porovnat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Petr
15. 11. 2009 21:02
Tilda je basmati, pak verte asiatovi
pouze na vlastni risiko.
To this day Tilda is by far the favourite Basmati brand within this discerning rice-eating community, who usually buy their rice in 10kg and 20kg bags. ...
0
0
možnosti
Petr
15. 11. 2009 20:59
Placa hlouposti
Basmati je podstatne zdravejsi protoze ji telo rozklada pomaleji a je tudiz mensi zatez na nektere organy, staci si na internetu najit o rozdilech.
0
0
možnosti