Diskuze
Restaurace Tvrz: jít s dítětem do restaurace nemusí být utrpení
Mám ráda restaurace, jako je tato: kde se šéfkuchař nebojí vyjít mezi hosty a kde se na dítě nedívají jako na obtížný hmyz. V Tvrzi v pražských Průhonicích jsme vyzkoušeli zelňačku, kachní prsa, srnčí, biftek z mladého býka a několik dalších delikates a zklamaní jsme nebyli ani my, ani náš syn.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JS
J. Stejskal
20. 2. 2010 0:57
Já se v tom nechci vrtat,
ale učil jsem se, že se to jídlo jmenuje Kyjevský kotlet, (ač z prsních řízků). Připravuje se tak, že se prsa navinou na špejli a vyplní máslem. A pak přijde zmíněný trojobal. Pod tímto názvem a stejně upravené jsem to jedl i v Moskvě. Ale to už je dávno. Dneska se z kuřat místo kotlet dělají bifteky.
0
0
možnosti