Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Restaurace Tvrz: jít s dítětem do restaurace nemusí být utrpení

Mám ráda restaurace, jako je tato: kde se šéfkuchař nebojí vyjít mezi hosty a kde se na dítě nedívají jako na obtížný hmyz. V Tvrzi v pražských Průhonicích jsme vyzkoušeli zelňačku, kachní prsa, srnčí, biftek z mladého býka a několik dalších delikates a zklamaní jsme nebyli ani my, ani náš syn.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J. Stejskal

20. 2. 2010 0:57
Já se v tom nechci vrtat,

ale učil jsem se, že se to jídlo jmenuje Kyjevský kotlet, (ač z prsních řízků). Připravuje se tak, že se prsa navinou na špejli a vyplní máslem. A pak přijde zmíněný trojobal. Pod tímto názvem a stejně upravené jsem to jedl i v Moskvě. Ale to už je dávno. Dneska se z kuřat místo kotlet dělají bifteky.

0 0
možnosti