Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Češi nejvíce kupují eidam. Jak ale chutná správný sýr?

Proč každý sýr chutná jinak? Odpověď jsem hledala v mlékárně Madeta, která vyrábí sýry srovnatelné s francouzskými – čtyři z nich letos získaly zlatou medaili na sýrových soutěžích. Zdejší Kamadet s bílou plísní na povrchu a blaťáckým zlatem uvnitř na soutěži Víno a Destiláty nejlépe doprovodil víno Cabernet Sauvignon.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

F. Doušek

21. 6. 2010 23:03
jaká náhodička!

V sobotu u nás putoval do odpadků plátkovaný eidam Madeta, který ač v záruce, prorostl nevábnou plísní ještě před prvním otevřením.

0 0
možnosti