Diskuze
Češi nejvíce kupují eidam. Jak ale chutná správný sýr?
Proč každý sýr chutná jinak? Odpověď jsem hledala v mlékárně Madeta, která vyrábí sýry srovnatelné s francouzskými – čtyři z nich letos získaly zlatou medaili na sýrových soutěžích. Zdejší Kamadet s bílou plísní na povrchu a blaťáckým zlatem uvnitř na soutěži Víno a Destiláty nejlépe doprovodil víno Cabernet Sauvignon.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
F. Doušek
21. 6. 2010 23:03
jaká náhodička!
V sobotu u nás putoval do odpadků plátkovaný eidam Madeta, který ač v záruce, prorostl nevábnou plísní ještě před prvním otevřením.
0
0
možnosti