Diskuze
Jak vybrat maso, když si chcete pochutnat na steaku
Roštěnec, pupek nebo hovězí krk? Máte chuť na to ugrilovat si pořádný steak, ale nevíte jaké maso vybrat? Jestli ho marinovat a kdy jej posolit? Server Lidovky.cz přináší několik tipů a rad, jak grilovat tak, aby byly steaky co nejlepší.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
5. 6. 2014 13:03
Tohle je k nezaplacení!
"Pakliže je příliš měkké, steak je krvavý, je li tuhé, steak je hodně propečený."
0
0
možnosti
K. Jež
5. 6. 2014 7:31
Roštěnec je roštěnec
Jenže v našich řeznictvích je problém, že prodávají nevyzrálé maso. Respektive u nás panuje pověra, že čím čerstvější, tím lepší. Hovězí musí alespoň 14 vyzrálé. Na steak je ale lepší měsíc, nebo i déle.
0
0
možnosti