Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak vybrat maso, když si chcete pochutnat na steaku

Roštěnec, pupek nebo hovězí krk? Máte chuť na to ugrilovat si pořádný steak, ale nevíte jaké maso vybrat? Jestli ho marinovat a kdy jej posolit? Server Lidovky.cz přináší několik tipů a rad, jak grilovat tak, aby byly steaky co nejlepší.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

13. 6. 2014 15:13
Marinovat stejk

Marinovat stejk muze jen sebevrah

0 0
možnosti

5. 6. 2014 13:03
Tohle je k nezaplacení!

"Pakliže je příliš měkké, steak je krvavý, je li tuhé, steak je hodně propečený."

0 0
možnosti

K. Jež

5. 6. 2014 7:31
Roštěnec je roštěnec

Jenže v našich řeznictvích je problém, že prodávají nevyzrálé maso. Respektive u nás panuje pověra, že čím čerstvější, tím lepší. Hovězí musí alespoň 14 vyzrálé. Na steak je ale lepší měsíc, nebo i déle.

0 0
možnosti

5. 6. 2014 6:36
Tak to je teda fakt gurmán

Olivový olej a limetka...

0 0
možnosti