Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zázrak v kuchyni: Ghí. Přepuštěné máslo využijete při pečení, dušení i restování

Jako superpotravinu s výraznými účinky na zdraví označují odborníci na výživu ghí. Přečištěné či přepuštěné máslo voní jako máslo, chutná jako máslo, na rozdíl od másla ale obsahuje jiné vlastnosti. „Nepřepaluje se, neobsahuje žádnou mléčnou bílkovinu, nemusí se chladit a vydrží až rok,“ sděluje Andrea Dostálová z firmy, která se na výrobu ghí specializuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

4. 8. 2015 19:04

Telecí řízek  smažený na přepuštěném másle..  To je dobrota. Dělám si ho hezky na indukci

0 0
možnosti