130 let

Diskuze

Zázrak v kuchyni: Ghí. Přepuštěné máslo využijete při pečení, dušení i restování

Jako superpotravinu s výraznými účinky na zdraví označují odborníci na výživu ghí. Přečištěné či přepuštěné máslo voní jako máslo, chutná jako máslo, na rozdíl od másla ale obsahuje jiné vlastnosti. „Nepřepaluje se, neobsahuje žádnou mléčnou bílkovinu, nemusí se chladit a vydrží až rok,“ sděluje Andrea Dostálová z firmy, která se na výrobu ghí specializuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

4. 8. 2015 19:04

Telecí řízek  smažený na přepuštěném másle..  To je dobrota. Dělám si ho hezky na indukci

0 0
možnosti
DS

D. Stirský

4. 8. 2015 14:26

Ano, i moje babička měla ve spíži kameninový džbánek s přepuštěným máslem. Jen tomu neříkala ghí. Také nakládala zelí, okurky a dělala rybízový džem.

0 0
možnosti
MU

4. 8. 2015 8:24

Zase jste objevili ameriku. Přepuštěné máslo používala i moje babička.

0 0
možnosti
JT

4. 8. 2015 8:50

A publikovla to i na internetu ?

0 0
možnosti